NatureZOO | handgemaakt babyspeelgoed

Onze vormgeefster is helemaal verliefd op handgemaakt speelgoed. Hoe blij was ze dan ook met de site van NatureZOO. Hier vind je een keur aan gehaakte knuffels in allerlei soorten en maten en nog veel leuker: in heel veel vrolijke kleuren.

De babyspullen van NatureZOO zijn allemaal handgemaakt en verzekerd van een hoge kwaliteit. Hierdoor zijn ze geschikt vanaf het vroegste begin. De zachte materialen zorgen ervoor dat je kindje de knuffel al snel tot favoriet zal kiezen. Vooral de vrolijke heldere kleuren doen je naar een NatureZOO product grijpen. Van spenendoekjes, dekentjes en wiegehangers voor de allerkleinsten tot rammelaars en speelknuffels voor de grotere boefjes.

natureZOO babyspeelgoed

Grappig detail is dat alle producten bestaan uit dieren. Niet alleen omdat NatureZOO van dieren houdt, maar ook omdat deze grappige beesten tot de verbeelding en fantasie spreken van heel veel kids. Ze zullen zeker hun favoriete karakter kiezen en deze in heel veel verschillende gedaantes terugvinden. Zo blijft hun vriendje een levenlang met ze mee reizen: van wieg tot juniorbed.

NatureZOO | CE markering en gemaakt van Oeko-Tex 100 gecertificeerd bamboegaren | Prijzen variëren van €13,- voor een speenkoord tot €40,- voor een mobiel. De rammelaar op de foto kost €16,-. | Verkrijgbaar bij Kudzu 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: