Naturino sneakers

Als fan van Naturino schoenen, kan ik niet anders dan deze fel gekleurde sneakers omarmen. Hoewel ik – toegegeven – even moest wennen aan de sneaker trend. Zijn ze in kleurloos schoenenland wel een welkome afwisseling. 

Ja, ik weet het, het is hip om nu overal en altijd sneakers onder te dragen. Maakte je vroeger nog een statement als je gympen onder een net pak droeg als man, nu ben je gewoon average met deze keuze. Hoewel ze natuurlijk heerlijk zitten, weet ik niet of het helemaal mijn ding is: overal sneakers onder gooien. Tuurlijk, het loopt heerlijk en je krijgt minder snel pijnlijke voeten, maar charmant is niet echt een term die ik bij deze sportieve look vind passen.

naturino-zomer-sneaker-love4kidz-1

Dochterlief is echter helemaal verliefd op de gympentrend en verzamelt in rap tempo verschillende hippe modellen in nog hippere kleuren. Daar mogen een paar kekke gympies uit de collectie van Naturino natuurlijk niet in ontbreken. Helemaal verliefd is ze op de paars, roze en groene sneaker met klittenband.

naturino-zomer-sneaker-love4kidz-8

Wat kan ik inbrengen tegen deze kleurenexplosie? Naturino zorgt ervoor dat al mijn argumenten als sneeuw voor de zon verdwijnen. De sneakers zijn gemaakt van leer met stoffen elementen, voorzien van een voetbed met inlegzooltje, ze zijn goed voor de groeiende kindervoet en – heel belangrijk – betaalbaar.

naturino-zomer-sneaker-love4kidz-3

Naturino | sneakers | vanaf €79,- | maten 23 t/m 36 | verkrijgbaar via Naturino

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

2 Responses to "Naturino sneakers"

  1. Love4kidz | Super Sunday Giveaway | Naturino sneakers | Love4kidz says:

    […] Benieuwd naar onze bevinden van deze sneakers? Lees dan nog het blog over deze kekke schoenen hier Let op: de sneakers zijn in maat […]

  2. Wyprawka dla noworodka says:

    Nice combination of coulours. I have to search for it in Naturino.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: