Uittip | Natuurmonumenten – de kracht van OERRR

Natuurlijk vinden wij ook dat kinderen teveel achter hun computer zitten. Maar hoe krijg je ze naar buiten? Met OERRR van Natuurmonumenten natuurlijk! Zodra je naar buiten stapt, stap je in OERRR: gezond, gratis en altijd beschikbaar. Meld je aan via de site van Natuurmonumenten en ontvang ieder seizoen tips om lekker naar buiten te gaan.

Het OERR van Natuurmonumenten is overal om ons heen beschikbaar: stap naar buiten en je bent in OERRR. Hier gebeurden de meest spannende dingen en kun je van alles beleven. In bomen klimmen, op de grond de mieren bespioneren, tegen de wind in hangen of gewoon genieten van een boswandeling. Overal is OERRR. Om het naar buitengaan helemaal spannend te maken heeft Natuurmonumenten OERRR opgericht. Kinderen kunnen hier gratis lid van worden en ontvangen elk kwartaal een unieke set kaarten cadeau. Met deze kaarten kunnen ze op pas gaan en de natuur ontdekken.

OERRR natuurmonumenten

De kaarten van de lente! Wat kun je nu precies buiten beleven? Nou zaadbommetjes maken natuurlijk. Met deze bommetjes kun je overal bloemenperkjes maken. Leer met de gratis OERRR kaartjes precies hoe je deze grappige zaadbommetjes moet maken. Om daarna de bommetjes tot ontploffing te laten komen. Gooi ze willekeurig buiten neer en enkele weken later zul je de bloemen zien groeien.

Naast deze leuke knutsel – doe – tip heeft OERRR ook geweldige speeltips. Durf jij bijvoorbeeld een pissebed te pakken, door het gras te rollen of poep te zoeken?

Kijk voor meer informatie over OERRR en het gratis aanmelden op Natuurmonumenten 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: