Bobike mini City

Vanaf september 2011 gaat een nieuwe aanwinst de Bobike familie aanvullen, want dan is de Bobike mini City verkrijgbaar. Dit nieuwe kinderzitje is bedoeld voor kindjes van 9 maanden tot 3 jaar en geschikt voor een gewicht van 9 tot 15 kilo. Door het comfortabele kussen zal je kleintje heerlijk zitten tijdens het fietsen. Uniek aan de Bobike mini City is het geïntegreerd draaibare stuurtje.

Samen fietsen met je kindje is een groot genot. De wind door je haren en dat van je kleine voelen en zien maakt dat je samen iets beleeft. Je ziet van alles, je kan hardop liedjes zingen en vooral genieten! Bobike zorgt al jaren voor veilige kinderzitjes voor op fietsen. Met de Bobike mini City vullen ze het reeds bestaande assortiment aan met een veilig en comfortabele kinderzitje voor de kleinsten onder ons. De Bobike mini City is voor kindjes vanaf 9 maanden tot 3 jaar en is aan te passen aan de groei van je kindje door verstelbare delen zoals voetenbakken en een gordelsysteem. De unieke 3-punts veiligheidsgordel is gepatenteerd en zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen. Je kindje zit op een comfortabel, zacht, wasbaar en waterafstotend kussentje om de rit ook voor hem of haar zo leuk mogelijk te maken. In de ruggensteun is een helm uitsparing gelaten zodat je kleintje rechtop kan zitten. Een fietshelmpje en hoofdsteuntje zijn als accessoire los verkrijgbaar.

bobike_taalkeuze_v2

De Bobike mini City is verkrijgbaar in zes dessins en goedgekeurd volgens de veiligheidnorm EN 14344. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.bobike.nl

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: