Mammae borstvoedingsbh | prachtig van B tot H

Tijdens de Negenmaandenbeurs ontving Mammae de Baby Innovation Award voor de borstvoedingsbeha ‘Mammae Plus’. Deze borstvoedingsbeha is geschikt voor grotere cups en daardoor uniek. Speciaal voor Love4Kidz mag onze 3 maanden geleden bevallen hoofdredacteur de beha testen (wel een maatje kleiner). Zal de beha echt zorgen voor een extra ondersteuning, minder kans op tepelkloofjes, minder striemen en discretie tijdens het voeden?

In een babyspeciaalzaak in Delft krijg ik mijn Mammae aangemeten. Wat een luxe ten opzichte van eerdere zwangerschappen toen ik de voedingsbeha’s uit het schap pakte en dacht: “Dat is mijn maat”. De Mammae beha komt tevoorschijn uit een luxe doos en geeft je meteen een ‘speciaal’ gevoel. Niks alleen maar nuttig en functioneel. Deze beha is gewoon echt mooi en – volgens de verkoopster – ook prima te dragen als je geen borstvoeding meer geeft.

mammae borstvoedingsbhmammae borstvoedingsbh

Na het bepalen van de maat, kies ik voor de aantrekkelijke ‘Purple Promise’. Een beha met diep paarse cups en een vrouwelijk wit-paars bloemmotief met luxe kanten randje. “Een duidelijke 75b”, stelt de verkoopster vast. “Maar de beha is verkrijgbaar tot en met cup F.” Als extra detail krijgen we een pakje herbruikbare zoogkompressen mee in bijpassend bloemmotief. Met een op en top vrouwelijk gevoel verlaat ik met de beha en toebehoren de winkel. Dat is de afgelopen maanden ook wel eens anders geweest.

De Mammae beha is een luxe borstvoedingsbeha waarvan de voedingssluiting aan de voorzijde meteen opvalt. Bij Mammae hoef je niet te zitten ‘klieren’ met een sluiting aan het bandje, waardoor na loshaken je borst als het ware naar buiten ‘floept’. Nee, bij Mammae zit de voedingssluiting aan de voorzijde aan het tussenstukje van de beha. Met een simpel, maar doeltreffend haakje maak je de bovenste cup eenvoudig los waarna de onderliggende beha – met uitsparing voor je tepel – tevoorschijn komt. Hierdoor blijft je borst mooi op haar plaats en is er ruimt voor je kindje om te drinken. In de paarse bovenste cup zit een vakje om tijdens het voeden je zoogkompres in te bewaren. Het testen kan beginnen.

mammae borstvoedingsbhmammae borstvoedingsbh

Kleine Simon heeft geen enkele moeite met de overgang van oude naar nieuwe beha. En ‘hoera, hoera’ tijdens het zogen lijkt het zowaar alsof hij lekker bij mama ligt te knuffelen. De bovenste cup zorgt voor bescherming vanaf de zijkant en de onderste cup laat zo weinig van de borst vrij dat met het aanleggen van Simon er geen ‘naakt’ gevoel ontstaat, iets wat zorgt voor een ontspannen voedingssessie. Niet alleen fijn voor mama, maar extra fijn voor kleine Simon.

mammae borstvoedingsbhmammae borstvoedingsbh

De Mammae beha zorgt niet alleen dat je borsten tijdens het voeden mooi ondersteund blijven, zo zorgen ook voor een natuurlijke lifting en door de noodzakelijke steun heeft je huid minder te lijden onder de zwaartekracht. Dit voel je meteen als je de Mammae beha aantrekt. Zelfs tijdens het vullen van je borsten blijft de Mammae beha prettig aanvoelen. Oh en niet geheel onbelangrijk: je borsten blijven mooi in model zelfs in een topje of met uitgesneden décolleté.

Kolven
Handig extraatje is dat je met de Mammae beha prima handsfree kan kolven. Je plaatst de kolf tussen de opening van de onderste cup en deze blijft zodoende gemakkelijk op z’n plaats zitten. Ideaal, nu kun je tijdens het kolven even een boek lezen of computeren.

De Mammae voedingsbeha is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. De Mammae Classic is er in de maten B-F 70-95 en kost €78,95. De Mammae Plus is er in de maten E-H 70-95 en kost €89,95. De wasbare zoogkompressen kosten €9,75. Daarnaast zijn er verschillende soorten shapewear verkrijgbaar vanaf €39,95. Kijk voor meer informatie op Mammae  Ondere andere verkrijgbaar bij Duimeland

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: