Nieuwe kleuren Nuna ZAAZ

‘Wij gaan de lente fris en vrolijk te beginnen’, moeten ze bij Nuna hebben gedacht. Want vanaf nu is de kinderstoel ZAAZ uitgerust in 6 leuke nieuwe frisse kleuren.

De Nuna Zaaz was tot op heden verkrijgbaar in wit met een oranje zitting. Leuk en vrolijk, maar niet ideaal passend in elk interieur. Omdat dit ‘bijpassen’ steeds belangrijker wordt, hebben ze deze geweldige kinderstoel nu uitgerust in nieuwe kleuren. Naast de vrolijke oranje (orange) ZAAZ is er nu ook een bruine (almond), grijze (carbon) en rode (scarlet) variant in het wit. De paarse (plum) ZAAZ is ook voorzien van een lila bovenblad en voetensteurn. Daarnaast is e rook nog een hippe zwart-grijze (pewter) kinderstoel. Welke kies jij?

Nuna ZAAZ kinderstoel

Nuna ZAAZ is een multifunctionele kinderstoel die met z’n hippe design een eyecatcher is aan de eettafel. De stoel groeit eenvoudig mee met het kindje. Zo kan het voorblad en babyzitje in een handomdraai verwijderd worden, de poten verlaagd en de driepuntsgordel losgemaakt waardoor een geweldige kleuterstoel ontstaat. Laat hip meegroeien maar aan Nuna over!

Nuna ZAAZ | €199,- | o.a. verkrijgbaar bij Babypark | Kijk voor meer informatie op Nuna

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: