Nijntjes eerste woordenboek | engels – nederlands

De vraag vanuit het onderwijs om de Engelse taal vanaf groep 1 en 2 aan te bieden is hot topic. Als mooi antwoord hierop komt Dick Bruna met het woordenboek Engels – Nederlands Nijntjes eerste woordenboek. Ideaal om kleintjes spelenderwijs engelse worden te leren.

Het woordenboek Nijntjes eerste woordenboek is heel duidelijk een Dick Bruna boek. De vertrouwde illustraties met zijn primaire kleuren en de overzichtelijke vormgeving maken dit boek herkenbaar voor kleine Nijntje liefhebbers.

Nijntjes eerste woordenboek

Op elke pagina staat een letter van het alfabet en een bijbehorend Engels woord met dezelfde letter en de Nederlandse vertaling. De woorden worden zelfs voor de allerkleinsten herkenbaar door de duidelijke illustraties. Zo staat A voor Appel – Apple  en B voor Bear – Beer, R voor rhinoceros – neushoorn en Q voor Queen  – Koningin.

Het Nijntjes eerste woordenboek is een prachtig boek om kleuters kennis te laten maken met de Engelse taal. Dit naslagwerk is uitgevoerd in stevig karton waardoor het tegen een stootje kan.

Nijntjes eerste woordenboek | engels – nederlands | €7,50 | auteur Dick Bruna | Mercis Publishing | ISBN 9789056475550 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: