No 74 | een verhaal over vriendschap

No74ontwerptprachtig handgemaakt beddengoed en meubels voor kids. Met een vintage touch creëren ze een unieke handgemaakt gevoel . Het moet de fantasie van kinderen aanwakkeren en ouders doen terugverlangen naar hun jeugd. Met de nieuwe Be Happy collectie van No 74 gaat dat zeker lukken.

No 74 is opgericht door twee Italiaanse nichtjes Nancy en Poupy. Samen gingen ze op zoek naar meubels en accessoires om de kinderkamer in te richten. Maar ze vonden niets waar ze echt blij van werden. Zelf maken dan maar. Zo ontstond No 74, een merk dat handgemaakt beddengoed en meubeltjes maakt met een vintage look & feel.

De meubeltjes zijn van hout en metaal en hebben door hun uiterlijk een heerlijk vintage look waar veel ouders naar op zoek zijn. Een trip-down-memory-lane voor veel ouders zijn de oude metalen buizen waarmee de bedjes zijn vervaardigd.

Be Happy collectief
No 74 wil kinderharten veroveren en ouders meenemen naar tijden van welleer. Hiermee slagen ze prima door de collectie een dromerig uiterlijk te geven en te spelen met poëzie en schoonheid.  Binnen de Be Happy collectie vallen niet alleen de meubels en bedlinnen, maar ook handgemaakte verkleedkleding, schrijfwaren, feest spelletjes en cadeautjes.

Kijk voor meer informatie op No 74

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: