Nûby Gator Grip Bidon

Drinken in de auto of onderweg ontaard met kinderen al snel in een knoeiboel. Een gewone beker is een no-go en dan komen al snel tuitbekers om de hoek kijken. Maar voor grotere kids is dit niet echt stoer. Nûby heeft hiervoor een coole oplossing: de Gator Grip Bidon met handige fliptuit.

De bidon is voorzien van een stoer uiterlijk van opvallende kleuren waarmee elke stoere meid of bink gezien wil worden. Door de inklapbare fliptuit is de bidon ideaal voor onderweg, in de auto of tijdens het sporten. Je klapt het rietje gemakkelijk uit en in. Doordat er geen antileksysteem in de fles zit, is drinken gemakkelijk. Wel even opletten dat je de beker niet op zijn kop houdt, want dan loopt het drinken alsnog  – welliswaar langzaam, maar toch – uit de beker.

Nuby gator grip bidon drinkbekerNuby gator grip bidon drinkbeker

De bidon heeft de zogenoemde ‘Gator Grip’. Dit zijn rubberen stukken op de beker die er voor zorgen dat deze minder snel uit de handen vallen. Door de vorm (een smaller middenstuk) en deze gator grip stukken ligt de beker lekker in de hand. Leuk detail is dat de gator grip voorzien is van een krokodillenpatroon (alligator = gator = krokodil). Hierdoor is de bidon niet alleen handig, maar ook stoer.

De test

Lucas is deze week de gelukkige uit ons testteam die de bidon onderweg mag testen. Het in en uitklappen van de fliptuit is een ‘makkie’ en door de handige gripstukken valt de beker ook tijdens het rijden niet uit zijn handen. Het drinken gaat dan ook eenvoudig. Door de ruime inhoud (450 ml) heb je ook tijdens een langere reis voldoende drinken bij je. Let er wel op dat de fliptuit ingeklapt wordt bij het wegzetten. Dit voorkomt vlekken en lekken. Lucas is vooral gek op de felle kleurtjes en de rubberen gripstukken. Die voelen grappig. “Het lijkt wel een krokodil, ha ik heb een echte krokodillenbeker”. Gerustgesteld dat er geen krokodillendrinken in de bidon zit, maar limonade doet hem voorzichtig proeven.

Nuby gator grip bidon drinkbekerNuby gator grip bidon drinkbeker

Na afloop van de reis geeft hij de bidon een dikke 7.

De Gator Grip is er in veel opvallende kleurtjes en heeft een inhoud van 450 ml. Ook kennis maken met de Gator Grip Bidon met fliptuit, kijk op Nûby

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: