Nûby Sabbelzakje | stukjes eten wordt een feest

Fruit eten moet, want het is gezond – en lekker. Maar ik word zelf altijd nerveus van kleine kindjes en stukjes fruit. Daarom ben ik da nook benieuwd naar het Sabbelzakje van Nûby. Hier kun je je stukje fruit in doen, waarna je kindje zonder kans op verstikking – het fruit er uit sabbelt. Ideaal voor thuis en onderweg!

Lena mag het Sabbelzakje uittesten. Hoewel ze net 2 is geworden, geeft ook haar mama niet graag fruitstukjes tijdens een autorit. Het sabbelzakje is dan ook voor deze leeftijd een prima uitkomst. Zo voorkom je gevaarlijke situaties onderweg.

Nuby, Sabbelzak, veilig, fruit eten, product, babyNuby, Sabbelzak, veilig, fruit eten, product, baby

Wel is het voor deze meid even wennen dat het fruitstukje uit een zakje komt. Iets dat een baby vanaf 10 maanden nog niet echt in de gaten zal hebben. Maar het vormt geen opstakel in het verkrijgen van de sap van de appel. “lollie”, grapt de kleine meid zelf.

Nuby, Sabbelzak, veilig, fruit eten, product, baby

Ideaal is de houdgreep, zodat kinderen zelf hun zakje vast kunnen houden. Door deze in een gebogen bolling te maken valt hij makkelijk in een klein kinderhandje en lijkt het zakje nog het meest op een ijsje. Wat een feest om hier op te knabbelen en sabbelen.

Nuby, Sabbelzak, veilig, fruit eten, product, baby

Naast een lekker stukje fruit kun je natuurlijk ook stukjes ijs een koekje of andere producten in het Sabbelzakje stoppen. Idee achter het ontwerp is dat door te sabbelen kleine kindjes hun voeding binnen krijgen en om leren gaan met grotere stukjes zonder verstikkingsgevaar.

Nuby, Sabbelzak, veilig, fruit eten, product, babyNuby, Sabbelzak, veilig, fruit eten, product, baby

De zakjes zijn na gebruik heel eenvoudig te verwijderen en te wassen. Waardoor ze klaar zijn voor hergebruik. En Nûby zou Nûby niet zijn als ze de Sabbelzakjes niet in heel veel leuke kleurtjes maken. Zodat er altijd wel eentje van je smaak bij zit.

Nuby, Sabbelzak, veilig, fruit eten, product, babyNuby, Sabbelzak, veilig, fruit eten, product, baby

Al met al een dikke tien voor het Sabbelzakje. Baby’tjes (ook zonder tandjes) eten zo zelf hun vers stukje fruit en grotere kindjes kunnen zonder gevaar op verstikking hun stukje fruit eten.

Sabbelzakje | bisphenol A vrij | verkrijgbaar in verschillende kleuren | €8,80 | Nûby

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "Nûby Sabbelzakje | stukjes eten wordt een feest"

  1. wilmsen anita says:

    zo’n sabbelzakje had ik nog nooit gezien, echt praktisch

  2. Love4kidz | Super Herfstvakantie Giveaway | Nûby says:

    […] we een dubbele giveaway met de producten van Nûby. Zo mogen we niet alleen het reuze handige Sabbelzakje weggeven. Ook mogen we een gezin blij maken met de Anti-koliek fles inclusief […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: