Num Noms | creëer je eigen heerlijk geurend hapje

Num Noms zijn kleine hapjes voorzien van gezichtjes en een heerlijke geur. Door de hapjes met elkaar te combineren ontstaat niet alleen een vrolijk gekleurd stapeltje. Je ontwerpt zo ook elke keer een ander geurtje. 

Er zijn heel veel verschillende serie Num Noms. Allemaal met een andere serie geuren. Door de hapjes met elkaar te combineren ontwerp je je eigen favoriete geurtje.
Natuurlijk is het ontwerpen van geuren niet het enige dat je met de Num Soms kan. door de hapjes te voorzien van grappige, guitige gezichtjes zijn ze ook nog heel leuk om mee te spelen. Zo ben jij de bakker van je eigen taartjes, cakejes, hamburgertjes, wafels, ijsjes, donuts, pizza, sushi, marshmallows en nog veel meer.

num noms-speelgoed-geur-3

Hoe werkt Num Noms?

Als eerste kies je je favoriete serie. Wat wil jij bakken, creëren en ruiken? Heb je je favoriete serie gevonden, kies dan de bakplaat of koekenpan waarop je de Num Noms wilt plaatsen. Daarna kies je je favoriete Nom. Deze Nom is de onderste op de stapel. Sommige hebben wieltjes, andere kunnen wiebelen en hobbelen of zijn zelfs een lipgloss of gum. Op de Nom plaats de Nums. Dit zijn zachte ingrediënten die allemaal een eigen geurtje hebben. Door de Nums op de Nom te plaatsen mix de je geuren en ontstaat er een hapje.

num noms-speelgoed-geur-2

Hoeveel Nums kan jij op je Nom stapelen voordat het omvalt? En heb je je favoriete geurtje gevonden?
Voor Love4Kidz.nl testten wij de serie ‘Brunch’. Hierin zit een koekenpan, een spatel, een Nom met wieltjes en 3 Nums die heerlijk zoet geuren. Dit gaat een geweldige en zoete brunch worden.

num noms-speelgoed-geur-1

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Num Noms | creëer je eigen heerlijk geurend hapje"

  1. Num Noms Nail Polish Maker | Zelf nagellak maken | Love4kidz says:

    […] Meer geurende Num Noms vind je in de blog ‘Geurend Hapje‘ […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: