Ocra | unieke schoenen voor unieke boys

Jongensschoenen staan meestal gelijk aan: sportief, handig en tegen een stootje kunnen. Alleen die schoenen vind ik niet altijd opvallend. Vaak niet. Daarom word ik ook zo blij van het merk Ocra. Dit Italiaanse kinderschoenen merk heeft juist: uniek, speels en origineel hoog in het vaandel staan.

Zoek je iets anders voor een jongensvoet? Dan moet je zeker eens het schoenenmerk Ocra bekijken. Dit merk vertaalt het volwassen Italiaanse modebeeld in kinderschoenen. Hierdoor zijn hun schoenen altijd anders, opvallend en uniek. Niet alleen in materiaalgebruik, maar ook in design en kleurgebruik.

Ocra-kinderschoen-love4kidz-anna-pops

Sommigen zullen het de perfecte feestschoen vinden. Niet om elke dag op te lopen, maar ik word er heel erg blij van. Eindelijk een niet sportieve schoen die een outfit echt opvallend maakt en ook nog een statement geeft.

Ocra-kinderschoen-love4kidz-anna-pops

Natuurlijk zijn deze schoenen niet geschikt om mee te voetballen of te ravotten. Maar als moeder vind ik het wel heel mooi dat de outfit van zoonlief niet ophoudt bij de zomen van zijn jeans. Ook bij boys tellen steeds vaker schoenen en sokken een mee. Yess

Ocra-kinderschoen-love4kidz-anna-pops

Zelf ben ik helemaal fan van de opvallend gekleurde ontwerpen van Ocra. Uit deze ontwerpen vind ik het moeilijk kiezen welke het mooiste zijn. De unieke veterschoen in oker en aqua zijn geweldig, maar ook de bruin, goud en abrikoos gekleurde veterschoen is een must have. Met een kekke jeans, kraakhelder shirt en een giletje of bretels … Ik word er blij van.

Ocra-kinderschoen-love4kidz-anna-pops

Ocra is een kleine Italiaanse fabrikant dat ‘terug naar de natuur’ wil realiseren met haar handgemaakte kinderschoenen. Het proces van de schoenen schaadt het milieu niet tot nauwelijks. Het leer waar de schoenen van gemaakt zijn, is soepel en natuurlijk gelooid en gevoerd met ongekleurd kalfsleder. Hierdoor ademen de schoenen optimaal en zijn ze dus gezond voor kindervoetjes.

Ocra | maat 21 t/m 34 | prijzen beginnen vanaf €100,- | Ocra Shoes zijn verkrijgbaar bij o.a. Anna Pops

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: