Oh Plah! | De bijtarmband

Tandjes krijgen is voor baby’s een vervelende periode. Pijnlijk tandvlees, rode wangen, koorts. Het kost behoorlijk wat energie om die kleine knagertjes te laten doorkomen. Het kauwen op een bijtring, ketting of armband kan verlichting brengen. Oh Plah! heeft de perfecte 3-in-1 oplossing: een bijtarmband. Super hip en altijd bij de hand.

Oh Plah! is gemaakt in Amerika en mening celebrity mum is al gespot van deze hippe armband. Omdat ze van veilig materiaal is gemaakt en geen giftige stoffen bevat is het de ideale bijt-armband. Je hoeft niet meer je tas om te keren op zoek naar de bijtring die je toch echt had meegenomen, maar die in de berg van luiers, spuugdoekjes, flesjes en knuffels niet meer te vinden is. Daar komt bij dat babietjes het liefst kauwen op kettingen en armbanden. Immers het is koud, maar vooral heel dicht bij jou. Door de Oh Plah! te dragen geef je je baby deze mogelijkheid.

Oh Plah!

Door het ergonomische ontwerp is de bijtring prima vast te houden door kleine handjes en kunnen ze naar hartelust bijten op het zachte en buigzame materiaal. Daarnaast is het een hippe armband die niet misstaat bij je outfit. Extra pluspunt is dat de Oh Plah! niet verslijt, ondanks frequent bijten. En natuurlijk zijn ze verkrijgbaar in verschillende frisse kleurtjes, zodat er altijd wel eentje is die bij jou past.

Oh Plah!

Oh Plah! is een franse uitdrukking voor ‘hupsakee’ … en dat is ook precies wat je denkt als je baby huilt bij het doorkomen van de tandjes. Hupsakee, de Oh Plah!

Kijk voor meer informatie Oh Plah!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: