Oililly | winter 2015 | Winter Garden

De wintercollecties liggen weer in de winkel, zo ook de collectie van het oh zo bekende Oililly. Dit kleurrijke kinderkledingmerk van Hollandse bodem gaat niet alleen voor kleurrijk en bloemige printjes, maar ook voor een mix aan stoffen. Een bonte wintertuin.

Oililly maakt al sinds decennia kleurrijke kinderkleding. Voor mij staat Oililly vooral voor bloemetjes, kleur en meisjesjurkjes. Zeker de combinaties van diverse printjes is Oililly ten voeten uit. Ook in de wintercollectie van dit jaar zullen kleuren en printjes zeker niet ontbreken. Toch is ook de combinatie van diverse stoffen een sterk statement dit seizoen. Zo hebben we zachte tricots, warm knitwear, corduroy en jogg stof. Heerlijk warm als een wandeling door een wintertuin. Niet zo gek dat de collectie de naam ‘Winter Garden’ heeft meegekregen.

Oililly-love4kidz-wintercollectieOililly-love4kidz-wintercollectieOililly-love4kidz-wintercollectie

Was ik vroeger geen Oililly meisje omdat het voor mij te tuttig was, dit jaar ben ik 100% fan. Niet alleen van de meisjeskleding, maar vooral ook van de stoere kleurrijke jongenscollectie. Kleur en jongens! I love it!
Oililly-love4kidz-wintercollectie Oililly-love4kidz-wintercollectie Oililly-love4kidz-wintercollectie

Oililly | Winter Garden | wintercollectie 2015 | online verkrijgbaar via Oililly

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: