Oishi-M | Edgy kinder jeans

De grappige broekjes van Oishi-M hebben ons hart gestolen. Helaas waren ze er alleen voor baby’s. Gelukkig is dat verleden tijd. De kekke broekjes van Oishi-M zijn er nu voor jongens en meisjes tot 7 jaar.

Oishi-M zijn grappige jeansjes met de vrolijk gekleurde tussenstukken op de billen. Opvallend,  leuk, anders en vooral hip. Met een Oishi-M jeans heb je zeker een heel apart kledingstuk in huis.

Door rekening te houden met kindjes in de luierfase heeft de jeans van Oishi-M  hier ruimte voor. Maar ook zonder luier is de jeans een hip ontwerp, met een laag hangend kruis. Wij zijn verliefd op combinatie van de stoere denim en het vrolijk gekleurd tussenstuk. Dit vrolijke stofje op de billen zorgt dat de broek altijd een eyecatcher is.

Oishi-M AW 12-13

Omdat kleine mensjes snel groeien en jij als ouder graag langer doet met de Oishi-M jeans, hebben ze – heel handig – de pijpen verlengd. Door een grappig detail aan de binnenzijde kun je ze net zo hoog oprollen als je wilt. En bij groei, rol je ze langzaam af naar de gewenste lengte. Daarnaast is de taille aan te passen. Want immers niet elk kindje is hetzelfde.

Oishi-M jeans zijn verkrijgbaar bij Zazou in de maten 3 maanden tot 6 jaar. Prijzen variëren van €59,95 voor een babyjeans tot €79,95 voor een kinderjeans. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, waaronder een Skinny jeans en een Chubba jeans.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: