Olli & JeuJeu | coole vriendjes

Olli & Jeujeu komen uit de koker van Fleur Stuijten en wij zijn heel blij dat ze uit deze koker zijn gekropen! Naast de knuffels, boekjes, rompertjes, vlaggetjes, inpakpapier, behang, muziekdoosjes, shirtjes, kaartjes, lampen en bekers willen we nog meer van Olli en JeuJeu.

Al twee jaar lang is onze kleinste reporter dik bevriend. Deze vriendschap heeft hij sinds zijn eerste dag op de wereld gesloten met Olli. Olli is een grappig geel mannetje dat van een verre planeet lijkt te komen. Olli is groot. Jarenlang veel groter dan Simon. Maar dat weerhield zoonlief er niet van om Olli in z’n hart te sluiten en te overladen met knuffels. Toen meneer eindelijk kon lopen, werd Olli dan ook aan zijn dunne armpje achter zich aangesleept.

olli en jeujeu, knuffels, design

Gelukkig is Simon sindskort Olli voorbij geschoten in lengte en krijgt Olli eindelijk de liefde  die hij verdient. Nu wordt hij vol warmte en hartelijkheid rondgedragen en (dood)geknuffeld. Olli vindt alles best. Gelukkig maar.

olli en jeujeu, knuffels, design

Naast Simon heeft Olli ook een ander vriendje. JeuJeu genaamd. JeuJeu is klein, maar reuse dapper en slim. Ondanks dat ze zo verschillend zijn, zijn ze de beste vrienden en helpen ze elkaar. Samen beleven ze de leukste avonturen, maar zijn het niet altijd met elkaar eens. Gelukkig hoeft dat in een echte vriendschap ook niet.

olli en jeujeu, knuffels, design

Ook verliefd op Olli en Jeujeu en meer van deze geweldige vriendjes ontdekken, kijk snel op Olli en Jeujeu 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: