One2track gps horloge | Wil jij je veilig voelen? [winactie]

Begin van de week schreven we al over het veilige gevoel dat de gps horloge van One2track aan ouders geeft in het proces van loslaten. Je geeft ze de vrijheid, maar weet wel dat als het nodig is je dicht in de buurt bent. Vandaag mogen we niet alleen vertellen over de gps horloge, maar er ook eentje weggeven! Doe je mee?

Het moment dat dochter- en zoonlief op de fiets stapten om naar vrienden te rijden, kreeg ik het benauwd. Zou het goed gaan? Zijn ze veilig? Gaan ze waar ze zijn moeten? Heel raar, maar die onrust heb ik gehouden tot ze een gps horloge van One2track gingen dragen. Met dit horloge kan ik hen niet alleen ‘tracken’ (zien waar ze zijn), maar ze kunnen mij in geval in nood met 1 druk op de knop bereiken. Ik haalde opgelucht adem …

gps horloge one2track love4kidz winactie

Het gps horloge van One2track is een stoer exemplaar dat naast een gps tracker ook een gewoon horloge is. Ideaal want nu kunnen ze mooi zelf de tijd in de gaten houden en op tijd thuis komen. Daarnaast kan ik via mijn smartphone zien waar hun locatie is, hen een sms berichtje sturen of bellen. Ideaal, want zo weet ik niet alleen waar ze uithangen. Ook kunnen ze mij bereiken, mocht er iets aan de hand zijn. Dit hoeft niet gelijk iets ernstigs te zijn, ook vertellen dat je iets later bent kan gemakkelijk via het horloge.

gps horloge one2track love4kidz winactie

** GPS Horloge WINACTIE **

In samenwerking met One2track mogen we een connect ‘Touch’ telefoon horloge WIFI/GPS tracker weggeven onder onze lezers. Wil jij kans maken op deze veilige super actie en je veilig voelen terwijl je je kindje loslaat? Laat ons dat weten waarom jij en je kindje het horloge willen winnen en welke kleur.

Note: Het horloge is verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, blauw en roze. Geef in de comments aan welke kleur je voorkeur heeft

WAT MOET JE DOEN?

 • Plaats een berichtje | comment onder dit artikel waarom je en je kindje dit horloge willen winnen (en in welke kleur)
NIEUWSGIERIG NAAR ONZE ANDERE WINACTIES? JE VINDT ZE HIER

Note: deze winactie loopt tot 14 december 2017

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

71 Responses to "One2track gps horloge | Wil jij je veilig voelen? [winactie]"

 1. Ingrid Raad says:

  Ontzettend graag een roze voor mijn meisje. Ze is graag buiten en met haar pas net 7 jaar heb ik er graag, “om het hoekje”, controle over.

 2. au3 says:

  Graag zwart, aangezien onze dochter in de leeftijd is dat alleen buitenspelen leuk is, en alleen van vriendinnetjes naar huis komen ook cool is..
  En ze boodschappen doet voor opa, die sinds kort alleen is en dit zelf niet zo goed kan…
  Graag als beloning voor al haar sociale hulp aan anderen.

 3. Kim says:

  Mijn dochter en ik willen ontzettend graag dit horloge in het zwart! Dat dragen wij allebei het meeste! En ik vind het nog steeds niet fijn (en ik zit ook onwijs in de stress)als mijn dochter in de ochtend (als het nog donker is )alleen op de fiets naar school gaat! Het is een best wel onzeker meisje dus ben altijd bang dat er wat gebeurd met haar en zo kan ze mij makkelijk bereiken in een noodsituatie! Ze is net 14 maar ze blijft mijn kleine meisje!

 4. lottie says:

  Erg leuk, stoer en handig voor mijn zoontje; hij is altijd buiten aan het spelen en aan het ravotten!

 5. Sanne Jansen says:

  Wat een gaaf GPS horloge en wat een gave actie hebben jullie! Wij zouden er heel graag eentje in het zwart willen winnen voor onze dochter van 8. Nu het wat donkerder buiten is met het spelen vind ik dit horloge een fijn en veilig gevoel geven. Wij gaan duimen!

 6. Nancy van Heck says:

  Voor mijn zoontje graag een blauwe dit zou erg leuk voor hem zijn want hij is erg geïnteresseerd in technologie.

 7. Kurt Beuckelaere says:

  Mijn patatje is een enorm kwiek manneke. Hij ziet en hoort alles waardoor hij rap afgeleid is. Ik moet altijd enorm opletten hem niet uit het oog te verliezen ook al kan hij niet zonder z’n papa. Als hij met een vriendje mee gaat, ben ik altijd ongerust dat hij verloren zal lopen…
  Een zwart model graag.

 8. Tamara Stoc says:

  Een roze voor Emma, een stoer gevoel voor haar, een veilig gevoel voor ons!

 9. Frans Jurriens says:

  Zo’n horloge lijkt mij de uitkomst voor mijn zoontje. Hij is nu vijf en heeft een bepaalde diagnose gekregen waardoor wij een beetje huiverig zijn om hem zelfstandig buiten de poort te laten. Niet lang geleden was hij “met een vriendje” op een camping waar we op visite waren mee gegaan. Ons hart zat in onze keel toe hij niet meer op de speelplaats was.
  Hij lijkt mij dan ook super om een blauwe of zwarte voor hem, en vooral Ons, te hebben. Dan kunnen we hem met een geruster hart wat meer vrijheid beiden.

 10. Monique Gort says:

  Jeetje wat een toffe prijs!! Heel graag doe ik mee voor mijn oudste dochter…..of beter gezegd: voor mijn eigen gemoedsrust 😉 Gaandeweg mag mijn dochter elke keer een stukje verder van huis of iets alleen ondernemen, maar….dit levert mij soms best grijze haren op! En om nu te voorkomen dat ik binnen een jaar helemaal grijs ga worden, doe ik bij deze heel graag mee voor de roze variant! 😃

 11. melissa says:

  BLAUW zodat eerst dochter elise deze kan dragen en later zoontje jarno. zou mij in elk geval een geruster gevoel geven als ze alleen de straat op mogen!

 12. Linda says:

  De zwarte lijkt me super voor mijn zoon van 6 Als het straks weer wat beter weer word gaat hij met zijn vriendjes opstap en dat dan voor de eerste keer!! (Veel te vroeg voor mama natuurlijk 🙂 maar met dit horloge zit mama rustiger thuis 😉

 13. Marjoke Schipper says:

  Gaaf, voor onze middelste jongen, heeft ADHD en vergeet nogal eens de tijd of gaat spontaan ergens heen terwijl hij gelijk naar huis moet komen. Zo kunnen wij hem gemakkelijk bereiken!
  Voorkeur Zwart

 14. Patricia Bouthisma says:

  Ik zou dit horloge graag willen winnen in het blauw voor onze zoon Sil. Sil heeft een verstandelijke beperking waardoor hij vaak de weg kwijt is. Van ons mag hij daarom niet alleen buitenspelen. Maar ook als hij met een vriendje of vriendinnetje buiten is zorgt dat wel eens voor problemen met de weg terug vinden. Al spelend raakt hij steeds verder van huis en weet dan niet meer waar hij is. Dit horloge zou hem wat meer vrijheid geven en ons heel veel gemoedsrust.

 15. Sophia Grootjans says:

  Ik zou heel graag de roze voor mijn oudste van 5 jaar willen winnen.
  Heel makkelijk voor als ze weer eens op avontuur is met haar vriendje.

  Dat scheelt haar te zoeken als ze weer eens de tijd vergeten is.

 16. Nicky says:

  Bied toch meer zekerheid, ik overweeg er zeker 1tje!

 17. Sharon de Ridder says:

  Mijn oudste dochter speelt graag buiten in de buurt. Heel erg leuk, maar ik zoek me soms een ongeluk 🤔 Dit zou echt wel heek erg praktisch zijn (in het roze nog leuk ook)!

 18. Alice Garritsen says:

  Onze kleindochter Fenne is nu acht
  En wat ik zeker verwacht,
  Is dat het niet lang zal duren,
  voordat ze verder gaat dan de deur van de buren.
  Alleen weg op de fiets,
  nou noem dat maar niets
  Weten waar ze is is een mst
  en met dit horloge ben je wat meer gerust.

 19. Anneliese de Waal says:

  Heel erg mooi voor mijn zoon Nicky, ik doe graag mee voor de zwarte kleur.

 20. Dineke Wiersema says:

  Heel erg stoer in het zwart. Dat zou een geweldig kado zijn.

 21. anica aarts says:

  ik woon in een appartement en tot mijn spijt is een speelveldje niet in de buurt.
  hierdoor ben ik genoodzaakt om altijd mee te gaan als mijn dochter buiten gaat spelen.
  nu dat ze steeds ouder wordt wil ik haar de vrijheid gaan geven om zelfstandig buiten te gaan spelen,
  maar met de ‘gestoorde’ mensen van tegenwoordig durf ik dat nog niet goed aan.

  met deze horloge geef ik mijn dochter de vrijheid om zelfstandig buiten te spelen, en ik zit ontspannen binnen

 22. Marian van Trigt says:

  Zwart. Verstandig. Bezorgd in deze wereld

 23. ilsiee prins says:

  Zelf heb ik ook een horloge voor het hardlopen, mijn kleine vent is er enorm fan van hahaha..
  Zal super zijn om hem met kerst te verrassen met dit gave horloge onder de boom,
  de sint was blut dus die heeft geen horloge voor hem meegenomen helaas ha…
  Groetje Ilsiee

 24. Evy says:

  Zou super zijn in het zwart voor zoonlief. Dan is hij net zoals zijn papa klaar om te gaan fietsen 👌🍀

 25. Anne AnneAnne says:

  Voor mijn zoon Tijn die nog te jong is voor een telefoon maar altijd zo met zijn hoofd in de wolken is dat ik het wel fijn zou vinden om hem te traceren indien nodig. Hij vergeet weleens de tijd enzo en dan moet ik hem weer met gillende hartkleppen van de stress gaan zoeken. Zo’n horloge zou dus ideaal zijn:-)

 26. Eliza says:

  Dit is echt een uitkomst! Ik spreek met m’n kids af waar ze buiten spelen. En jawel, dan heb ik ze nodig, omdat we gaan eten of omdat we naar de sport moeten. Loop ik naar de afgesproken plaats, nee hoor, geen kids, pfffff daar gaan we weer, waar zouden ze zijn? Ondertussen zijn m’n kids thuis gekomen, want ze waren linksom gegaan en ik ging rechtsom….. dit is zo vaak het geval hier, het is om sjachie van te worden.
  Ik doe graag mee met deze actie! De zwarte heeft mijn voorkeur!

 27. Alyt van der Heide says:

  Wij gaan voor de kleur roze.
  Doe graag mee voor mijn 7 jarige meid. Vindt haar nog te jong voor een telefoon, maar wil wel heel graag weten waar ze uitspookt.
  Dat geeft mij een heel geruststellend gevoel en kan ik haar beter loslaten.

 28. Ingrid Hopster says:

  Ik zou erg graag een zwarte winnen voor mijn zoon, hij mag graag alleen buiten spelen maar ik ben hem dus gegeld kwijt als hij thuis moet komen omdat ze dan net in een ander speeltuintje zitten dan ik denk, aangezien ik zelf lichamelijk beperkt ben is het voor mij niet zo fijn om zo rond te moete zoeken en zou het ideaal zijn als ik hem dan even snel kan bereiken

 29. Lindsay says:

  Wauw wat een mooie actie. Mijn zoon van 9 fiets met vriendjes naar school. Hij moet hierbij best een drukke weg oversteken en daarna door een donker (in deze dagen) park heen rijden. Het zou mij zo’n veilig gevoel geven wanneer hij zit horloge omheeft en hij zal zo veel meer vrijheid hebben zonder dat ik nu toch naar school rij of mensen vraag of hij goed aangekomen is. De zwarte zou hij geweldig vinden.

 30. Tamara Stoc says:

  Voor Emma, zodat ik haar met een veilig gevoel kan laten spelen in de speeltuin aan einde van het blok

 31. robin says:

  Goeie uitvinding. Blijft wel zaak om zelf op te letten natuurlijk

 32. Daan says:

  De zwarte zou goed van pas komen. Soms wil ze zelfstandiger zijn als dat wij aandurven. Met het gps horloge kunnen we kijken of er niks gebeurd.

 33. Moniek says:

  Ik doe mee voor de zwarte. Ik denk dat het mijn dochter veel vrijheid zou geven. “Tracken” hoeft van mij niet de hele tijd, maar een (nood)oproep doen is wel handig. Ze is tenslotte nog te jong voor een telfoon…

 34. Rosemary says:

  Ja wat een mooie actie, ik doe mee voor de kleur zwart..zodat we altijd kunnen traceren waar de kinderen uithangen. Het geeft toch een soort van “veilig”gevoel..Ik weet zeker dat de kinderen dit graag dragen.

 35. Csjek Benedick says:

  Ik doe graag mee voor de blauwe
  Het is voor mijn zoon Joey

 36. Erika van Koert says:

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Levi van 9. Die krijgt steeds meer vrijheid in het dorp maar vergeet soms ook wel eens onze afspraken. Heel fijn als ik hem dan toch kan bereiken

 37. Jolanda van der Pol says:

  Whoop, whoop 1 in de kleur zwart daar snakken we naar met smart! 😀 Wat een uitkomst, wat een veilig idee voor ons als gastouders en voor die twee! 😉 Die twee zijn onze buitenlandse gastkinderen waar we 3x per jaar verantwoording voor dragen. Ze zijn 9 jaar maar wat zou ik ze graag wat vrijer laten door alleen naar buiten te gaan om te spelen. Dit is de oplossing!! ik maak daarom graag een kansje en misschien wel een vreugde dansje #Duimen ¯\_(ツ)_/¯

 38. Marange Krouwel says:

  Jaaa ik doe mee voor mijn zoon Sam…bijna 6 en hij wilt net als zijn zus meer naar buiten/speeltuin. Hiermee zou ik wat rustiger zijn. De zwarte vind ik wel leuk!

 39. monique weber says:

  geweldig ik doe mee deze kan meer en is mooier en dan mijn eigen personen alarm

 40. anne says:

  Deze horloge’s vind geweldig en een beter alternatief dan een mobieltje. Mn zoontje zou het helemaal het einde vinden omdat hij dan beetje bij beetje toch de wijk zou mogen gaan verkennen. Blauw vinden we mooi maar ik kies voor zwart, haha mn haar blijft nl ook wat langer zwart met dit horloge want ik krijg al grijze haren als ik eraan denk hem zonder enige houvast alleen weg te laten gaan.

 41. Silvia Kuiper-Swart says:

  Wow, wat een super idee! Ik zou heel graag willen weten of mijn zoon in de buurt is. De kleur blauw is helemaal favoriet bij ons in huis. Het tablet hoesje en de koptelefoon zijn ook blauw 😉
  Ze beginnen al jong met het leren van de electronica. Deze horloge zal zeker meehelpen met opvoeding en het is ook nog eens erg geruststellend. Mooie uitvinding. Op goed geluk !!

 42. Marieke de Jonge says:

  De zwarte! Ik hen echt een overbezorgde moeder en weet het lief 24/7 waar mijn zoon uithangt. Het stuk loslaten vind ik best ingewikkeld en zou hiermee een stuk gerust gesteld zijn!

 43. Willianne says:

  Handig en super leuk! Zoontje is 9 en wordt zelfstandiger. Komt na school niet meteen meer thuis en moet ik maar een beetje raden waar hij uithangt. Ook blijft hij sindskort wel eens alleen thuis dus zou echt super handig zijn! En mijn zoontje zou er heel trots oo zijn op zo gave gadget horloge. Ik doe graag mee! Volg je op instagram; Solisme

 44. Anna says:

  Ik zou graag de zwarte willen…!

  Facebook: An Na

 45. anja says:

  erg leuk voor mijn neefjes zodat ze buiten in hun nieuwer wijk gewoon buiten kunnen spelen en de buurt kunnen ontdekken zonder dat pap en mam hun extreem
  anja onlangs geplaatst…Je kledingkast winterklaar maken | StappenplanMy Profile

 46. Marian B says:

  Dit zal mij zeker een veiliger gevoel geven wanneer hij op pad is zonder mij. Loslaten kan best moeilijk zijn 😉 Graag een stoere zwarte voor mijn zoon.

 47. Silvia Middag says:

  Oeh! Een mooie blauwe voor onze grote man van 6,5! Hij wil steeds meer zelf ontdekken en mama vind het maar dood eng🙈 zoiets zou een echte uitkomst zijn.

 48. Wendy goverde says:

  Onze knul van bijna 6 is toe aan meer vrijheid met buitenspelen.. alleen ik nog niet ;-). Maar goed daar hoeft mijn knul geen last van te hebben met dit coole horloge!! Zwart (ja zwart
  ..) is nu zijn lievelingskleur. Wagen dus graag een kansje!

 49. J. Jonker says:

  Die van ons jaagt de grote droom na. Daar werkt ons kind heel erg hard voor. Als dat lukt zal ons kind met de leeftijd van 10 straks dagelijks met de trein naar Amsterdam reizen. Dat is nogal wat. Onze voorkeur gaat uit naar de kleur zwart.

 50. Dorien says:

  Ik ga voor een zwarte, zo kunnen zowel mijn dochter als zoon dit horloge afwisselend dragen. Ik vind het echt fijn dat dit soort producten tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Maak dus graag kans!

 51. Jelle Dijkstra says:

  Mij zoon begint zijn vleugels uit te slaan. zelf naar school, zelf even naar een vriendje. in amsterdam. op de fiets. Voor een telefoon vind ik m nog te jong, maar zo’n horloge is ideaal!
  een zwarte dan natuurlijk, want sinds kort trekt hij niks anders meer aan

 52. Jan says:

  Het geeft me een safe gevoel.
  Graag maken we een kans in het zwart.

 53. Gé Geurtsen says:

  Goed om te weten waar je kind verblijft in noodgevallen. Al moet je als ouder natuurlijk ook gewoon goed op je kroost letten 😉

 54. Lies says:

  Ik doe heeel graag mee omdat dit horloge me een erg veilig gevoel zal geven als de kleine op pad is! En de kleine daarmee meer vrijheid geeft! Ik vind hem het leukste in het zwart en volg je natuurlijk allang op bloglovin!

 55. kempenaers says:

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoon kan hij is alleen op pad maar weet toch waar hij is, sms of bellen is ook handig, zwart graag

 56. brants says:

  ziet er een handige horloge uit, weten waar je kind is, sms sturen of bellen indien nodig, de zwarte graag

 57. Anneke says:

  Oh, daar doe ik super graag aan mee 😉 Ondertussen begint mijn zoon stilletjes aan alleen op en af naar school te fietsen en mama hier vindt het niet altijd even evident om hem op zulke momenten los te laten (ik schreef er onlangs zelfs nog een blogje over ‘Mag ik nog even een overbezorgde moeder zijn?’ :D).
  En aangezien ik hem sowieso nog te jong vindt voor een eigen gsm, zou dit de ideale tussenstap zijn 😉
  De kleur blauw zou wel zijn voorkeur krijgen, vermoed ik 😉

 58. Aïde says:

  Jonathan wilt heel graag zelf een boodschapje halen of buiten spelen. Zelf vinden wij dat nog wat spannend. Met dit Horloge kan hij zijn vrijheid op een veilige manier iets uitbreiden. Zou super zijn als kado voor zijn 8e verjaardag.

  Ik volg jullie op Instagram en Bloglovin

 59. Dineke Wiersema says:

  Leuke actie, dat lijkt mij handig voor mn dochter voor haar leuk en voor mij fijn om te weten waar ze is. Zwart is altijd goed.

 60. Sonja Hubregtse says:

  Alles draait om tijd in het leven.
  Dat is nu eenmaal een vast gegeven.
  Hoe kan onze zoon Robin bijvoorbeeld weten
  wanneer het tijd is om te eten?
  Misschien dat z’n maag dan knort,
  zodat hij eraan herinnerd word.
  Maar ja, dat is een wilde gok.
  Hij kan beter kijken op een klok,
  Het word tijd dat ik voor hem om een horloge ga(at),
  want hij komt regelmatig veel te laat.
  En als ik hem dan nog niet kan vinden,
  hoef ik mezelf niet meer op te winden.
  Dan is het tijd voor ’t horloge voor traceer-actie,
  vandaar mijn positieve reactie…
  Daarom hoop ik deze prijs te winnen,
  dan kan alles tenminste op tijd beginnen 😉

 61. Thomas Geurts says:

  Graag de roze voor onze Lynn zodat we ons nooit kwijt kunnen worden. Want we zijn veel te graag bij elkaar!

 62. Anna knapen says:

  Wij zijn Julia altijd kwijt.. Zoeken en zoeken in alle hoeken.. Leuk in sinterklaas tijd, maar ook wel vervelend.. Hopelijk kan een roze roze horloge ons leven wat vergemakkelijken..

 63. Sohniet says:

  Dit is een manier om mijn kind te kunnen bellen of lokaliseren zonder mobiele telefoon, want dat vind ik niks voor een 4 jarige. Ik doe mee voor een zwarte.

 64. Kristel says:

  Wow maak hier heel graag kans op. Onze dochter Noor is heel erg vrij en loopt graag alleen zonder ons ergens naar toe. Ze is erg nieuwsgierig zullen we maar zeggen en niet bang. Make graag kans ip een roze.

 65. A. says:

  Zwart of blauw zou de voorkeur hebben.
  Omdat hij weleens stiekem door zijn zus wordt meegeroepen en dan weet ik precies wanneer dat gebeurd 😉👍🏻🎁 geen Facebook maar like wel 🤪🤔

 66. Jacqueline de Waal says:

  Wat een super handig horloge echt heel erg gaaf!

 67. Nina Mol says:

  Gaaf! Voor mijn kleinzoon want ik ben doodsbang als hij buitenspeelt en ik raak hem uit het oog…..

 68. Anna says:

  Super gaaf! Ik doe mee voor mijn nichtje voor de kleur zwart..! Is super handig voor als ze buiten speelt zo kan haar moeder met een gerust hart het huishouden doen en het in de gaten houden..

  Facebook: An Na

 69. Will says:

  Sorry, vergeten.
  Graag een zwart horloge.

 70. Will says:

  Wat een handig gps horloge.
  Mijn kleinzoon gaat binnenkort alleen naar school en dan lijkt mij dit voor hem wel handig.
  Voor hem doe ik graag mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

 71. Monique says:

  Geweldige actie!!! Ik doe graag mee. Als moeder vind ik het heel belangrijk om te weten waar mijn kinderen zich bevinden als ik er even niet bij ben. Het is soms moeilijk om ze los te laten, maar met dit GPS horloge zou het wel wat makkelijker worden. Ik doe daarom graag mee. Ik volg jullie op Twitter (twitternaam @moniquee2210). Voorkeur voor ZWART. Ik weet zeker dat mijn zoontje dit ook nog eens heel stoer gaat vinden.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: