Openluchtfestival | Klassiek op het Amstelveld

Geniet je ook van klassieke muziek en vind je dat jouw kindje dat ook zeker zou moeten waarderen? Ga dan 20 september naar het Openluchtfestival ‘Klassiek op het Amstelveld’. Dit festival voor en door jeugd is opgezet om iedereen in aanraking te brengen met de schoonheid en verscheidenheid van klassieke muziek.

Klassiek op het Amstelveld is een openluchtfestival voor en door jeugd uit heel Nederland. Wil je in aanraking komen met klassieke muziek en haar schoonheid en verscheidenheid, dan is dit gratis festival the place to be!

Klassiek op het Amstelveld, klassieke muziek, kinderen, openlucht evenement, amstelveld, toegang gratis

Initiatiefneemster is Tatiana Chevtchouk een bevlogen pianolereares die niets liever wil dan haar passie voor klassieke muziek overdragen aan de jongere generatie. Want je kan met plezier leren luisteren naar klassieke muziek en je laten inspireren.

Naast jeugdige talentvolle solisten en ensembles zoals Noa Wildschut en Aidan Mikdad treden ook topartiesten zoals het Concertgebouw Kamerorkest, Vesko Eschkenazy en Dominic Seldis op. Het volledige programma is samengesteld op basis van zoveel mogelijk variëteit in instrument, leeftijd, uitvoeringsvorm en genre. Alles met als doel: kinderen te verrassen, inspireren, verwonderen en te laten genieten.

Klassiek op het Amstelveld | zaterdag 20 september 2014 | vanaf 11 uur | Toegang gratis voor iedereen | meer informatie op Klassiek op het Amstelveld

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: