Oppas van het Jaar

Wij maken al een tijdje gebruik van een vaste oppas of liever gezegd van Roos. Naast dat ze haar taken ontzettend goed doet, is ze voor de kinderen ook een zekerheid, gezelligheid en veiligheid. Zonder Roos zouden wij een ‘leegte’ hebben. Niet omdat we dan niet meer weg kunnen zonder kids, maar omdat de kinderen haar gaan missen. Ik weet wel op wie ik ga stemmen bij de ‘Verkiezing Oppas van het Jaar’.

Naast Roos, zijn er nog duizenden andere oppassers in Nederland. Heel lieve meisjes en jongens die hun tijd inzetten om kinderen een leuke, gezonde en veilige tijd te geven als papa en mama er eventjes niet zijn. Veel oppassers zijn een vaste kern in het gezin en geven ouders het geruste gevoel dat ze eventjes ‘weg’ kunnen zonder dat de kinderen alleen zijn. Voor ons gezin is Roos een lot uit de loterij, want sinds haar komst, staan er geen betraande gezichtjes meer voor het raam ons uit te zwaaien. Ze zijn veel te druk bezig met haar vertellen wat ze hebben meegemaakt en wat ze verzonnen hebben te gaan doen.

logo oppas van het jaar

Precies voor deze oppassers in Nederland is de ‘Verkiezing Oppas van het Jaar‘ in het leven geroepen. Om ze te bedanken voor hun werkzaamheden en ze in het zonnetje te zetten. Hebben jullie ook een speciale, leuke, lieve en de beste oppas? Doe dan mee met de verkiezing in nomineer jullie oppas.

De Verkiezing Oppas van het Jaar is een initiatief van OppasStudent; het grootste oppasnetwerk voor studenten en gezinnen in Nederland. OppasStudent is opgericht door Lotte en Anne van Oudheusden.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: