Orange Babies | Je kan niet kiezen waar je geboren wordt

Geen baby meer in huis? Wist je dat je met billendoekjes heel eenvoudig en verantwoord je make-up kan verwijderen? Zo nu heb je gelijk geen excuus meer om niet de speciaal voor Orange Babies door Bas Kosters, Jeroen van Koningsbrugge en Henk Schiffmacher ontworpen lotion babydoekjes te kopen. 

Om geld in te zamelen voor Orange Babies, gingen fashiondesigner Bas Kosters, multi-talent Jeroen van Koningsbrugge en tatoo koning Henk Schiffmacher aan de slag met kleurstiften. Ze ontwierpen elk 3 unieke verpakkingen voor lotion babydoekjes. Doekjes die je dus ook heel goed voor je eigen gezicht kunt gebruiken. In totaal zijn er 9 verschillende ontwerpen bij Etos verkrijgbaar in een limited oplage voor slechts €2,19 per stuk.

Samenwerking-codi-en-orange-babies

Orange Babies steunt zwangere vrouwen in Afrika die hiv hebben door hun baby’s gezond en hiv vrij ter wereld te helpen. Daarnaast bieden ze hulp aan geïnfecteerde kinderen. Een prachtig initiatief waarvoor veel geld nodig is. Hoewel je met €100,- al een kindje gezond ter wereld kan laten komen.

“Je kan niet kiezen waar je geboren wordt. Wanneer je met een ziekte ter wereld komt, sta je direct met 1-0 achter. Als ik al één baby kan helpen gezond geboren te worden, ben ik gelukkig.” Jeroen van Koningsbrugge

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: