Ouders Natuurlijk Beurs | Een dag ontspannen

Afgelopen zaterdag was het Golden Tulip Hotel in Arnhem-Doorwerth wederom het toneel van de Ouders Natuurlijk Beurs. Met een stralend zonnetje konden (aanstaande) ouders zich relaxed tegoet doen aan alle informatie en producten rondom natuurlijk ouderschap.

Samen met mijn jongste zoon reed ik ’s ochtends vroeg vanuit regio 010 richting Arnhem-Doorwerth. De Ouders Natuurlijk Beurs staat al jaren als ‘go to’ in de de agenda en zeker met dit stralende weer is het een ideale beurs.

OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-13 OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-17 OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-12

De Ouders Natuurlijk Beurs speelt zich – in tegenstelling tot andere beurzen – niet alleen binnen af. Ook buiten is er genoeg gelegenheid tot spelen, eten en neuzen. Heerlijk!

OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-16 OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-15 OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-14 OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-10 OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-9

Simon heeft zich geweldig vermaakt. Bij het zwembad, in de speeltuin, maar ook met de vele speeltjes bij de stands. Sommige dingen zijn voor een 3-jarige gewoon te leuk om te laten hangen.

OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-5 OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-4 OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-1

De informatieve stands zijn in prettig evenwicht met de winkeltjes zodat er een natuurlijke balans ontstaat op de beurs. Voor elk wat wils dus. En voor meer informatie over bijvoorbeeld gebarentaal voor je kind, gezonde voeding en het omgaan met een intuïtief kind zijn er ook nog workshops om te volgen. Deze workshops hebben we dit jaar overgeslagen. Met een hyperactieve kleuter op schoot is het opnemen van informatie niet helemaal optimaal.
OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-8 OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-7 OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-6 OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-11

Het gezond lunchen daar en tegen is helemaal in kleine man z’n straatje. Voorzien van biologische frietjes, water, watermeloen en een ijsje zette hij zich op het gras om heerlijk te genieten.

OudersNatuurlijkBeurs-Love4Kidz-2

Volgend jaar gaan we weer!

Ouders Natuurlijk Beurs | Gemist? Kijk voor meer informatie op Ouders Natuurlijk Beurs

 

 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: