GSUS | Outfit of the Day

Wat een stoere outfit kiest Lucas uit de rekken van GSUS. Boven een heerlijk zachte skinny jeans in diep donker blauw draagt onze bink een geweldig shirt met fotoprint van een vos in kleding. Vooral deze print steelt het hart van zoonlief. Gecombineerd met een stoer vest met geprinte breistructuren hebben we een hip en stoere Outfit of the Day

outfit of the day, ootd, fashion, kinderkleding, kindermode, gsus

Zelf noemt GSUS hun wintercollectie van 2014: een stoere collectie voor het extraverte stadskind. Eigentijds, uniek en vooral vooruitstrevend. Helemaal mee eens, behalve het woord ‘stadskind’. Getrokken uit de Groniger klei weet ik uit ervaring dat kindjes in een dorp deze outfit ook super stoer vinden en met flair kunnen dragen. De collectie zorgt voor gekke items en über hippe ontwerpen. Door een vette knipoog te geven naar folklore en scouting krijgt de collectie naast het extraverte ook een culturele touch.

outfit of the day, ootd, fashion, kinderkleding, kindermode, gsus

 

Hoewel je bij GSUS geen overdaad aan uitbundige kleuren zal vinden voor boys. Zie je hier en daar toch wat fellere kleuren. Dit gecombineerd met de natuurlijke kleuren en de gekke full colour fotoprints maakt dat de winter van GSUS er eentje is met vol musthaves en eyecatchers.

outfit of the day, ootd, fashion, kinderkleding, kindermode, gsus

Wil je deze stoere look ook? Hieronder vind je de losse items:
1. Mr Skinny €69,95
2. Longsleeve Nando €34,95
3. Coletta jas €89,95
4. Boots | €80,- | Dr. Martens

outfit of the day, ootd, fashion, kinderkleding, kindermode, gsus

GSUS  | verkrijgbaar in maten 110 t/m 176

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: