DIY shirt van Dutch Sample Room | Outfit of the Day

Deze Outfit of the Day is met een knipoog naar een heerlijke zomer. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik het merk van dit leuke shirt nergens meer kon vinden. De foto’s bleven dus tot vandaag in hun mapje. Nu mogen ze eindelijk geshowed worden: Dutch Sample Room staat garant voor deze leuke opdruk.

Tijdens de Indie Brands market in Amsterdam kwamen we Dutch Sample Room tegen. Hoewel ik meteen viel voor het simpele witte shirt met de handgemaakte opdruk ‘Little things Big Happiness’, is Dutch Sample Room geen kinderkledingmerk. Ze geven namelijk vooral workshops met Natural Dye: verantwoord en biologisch textiel kleuren en bewerken met natuurlijke pigmenten.

Shirt-happiness-ootd-kindermode-2

Zo leer je niet alleen shirts maar ook tassen en shawls bewerken met natuurlijke kleuren. Verven met uienschillen, avocado, rode kool en geel wortel. Heel leuk om samen met je kinderen te doen. Want naast dat je leert hoe met verschillende kleuren om te gaan, is de workshop gewoon leuk omdat je op een natuurlijke manier bezig bent met ontwerpen.

Shirt-happiness-ootd-kindermode-3

Voor meer informatie over de creatieve en unieke workshops ga je naar Dutch Sample Room

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "DIY shirt van Dutch Sample Room | Outfit of the Day"

  1. Berla says:

    Voor*

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: