Magische tutu van Cotton Ivy | Outfit of the Day

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik de adorable tutu’s van Cotton Ivy zag hangen. Oeps, ik bedoel: de adorable tutu. Het is er namelijk maar eentje. Een reversible exemplaar met magische kleurtjes en pailletten. We maakten er een romantische Outfit of the Day mee. Twee  dus.

ootd-cottonivy-love4kidz-2

hemdje – H&M | rokje – Cotton Ivy | laarzen – Develab

Een rokje dat je aan twee kanten kan dragen. Dochterlief was door het gegeven gegrepen en stelde vast dat als de tutu net zo leuk zou zijn als het shortje uit een eerdere outfitpost dat ze het zeker ging dragen. Want ze is wel 12 natuurlijk, dan zijn sommige dingen echt ‘not done‘. De tutu  van Cotton Ivy is daar echter niet een van. Ze was op slag verliefd. Op de kleur, de stof, de lengte en vooral het feit dat ze er twee voor één had.

ootd-cottonivy-love4kidz-6

hemdje – H&M | rokje – Cotton Ivy | laarzen – Develab

ootd-cottonivy-love4kidz-5

hemdje – H&M | rokje – Cotton Ivy

Een rokje met twee kanten nodigt uit tot het kiezen van een favoriet. Unaniem kiezen we beiden voor de multi-coloured kant. De gaatjes stof is zacht en valt soepel naar beneden. De print doet nog het meest denken aan een foto gemaakt van het heelal. De gele band en het feit dat de bovenkant korter is dan de onderkant en er dus een stukje eigenwijs geel/gouden stof onderuit piept, maakt dat het ontwerp speels en makkelijk te stylen is. Romantisch, stoer, stijlvol en hip. Je kan alle kanten op.

Romantisch

Wij kiezen deze keer voor een romantische fotoshoot. Het rokje gecombineerd met een glimmende mint groen hemdje met grote zwarte strik maakt zorgt voor een zachte uitstraling van het geheel. Dochter zou echter dochter niet zijn als ze niet kiest voor een paar eigenwijze stappers om er toch een eigen draai aan te geven. Haar stoere boots met goudkleurige finish geven een knipoog aan het verder romantische geheel.

ootd-cottonivy-love4kidz-7

Detail rokje

Turn it around

En dan de andere kant. We kiezen nogmaals voor hetzelfde hemdje om zo duidelijk te laten zien dat je met één kleine verandering toch een heel andere outfit kan krijgen. het enige dat we doen is het rokje omdraaien en de gouden pailletten stof tevoorschijn toveren.

ootd-cottonivy-love4kidz-10

hemdje – H&M | rokje – Cotton Ivy | laarzen – Develab

Dit rokje oogt iets langer, omdat het niet bestaat uit zichtbare 2 laagjes. Verder draagt het precies hetzelfde. De stof is net zo soepel alleen iets kwetsbaarder door de pailletjes. De gouden kleur glittert je in de zon tegemoet. Een ideale outfit voor een feestje waar je op wilt vallen.

ootd-cottonivy-love4kidz-8

Detail rokje

ootd-cottonivy-love4kidz-9

hemdje – H&M | rokje – Cotton Ivy

 

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Cotton Ivy en Develab

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "Magische tutu van Cotton Ivy | Outfit of the Day"

  1. Annelies Frijters says:

    Ziet er prachtig uit aan beide kanten.

  2. Marguerita says:

    Staat haar erg leuk, mooi die pailletjes en heel handig dat je hem kunt omkeren
    Marguerita onlangs geplaatst…OOTD: Jake Fischer shirtMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: