Outfittery | een persoonlijke stylist

[Vaderdag] Heeft jouw man ook geen tijd (en zin) om uitgebreid te gaan shoppen, maar zijn z’n kleren wel aan een update toe? Of wil je je man eens helemaal in iets anders zien? Voor alle kerels die gaan voor gemak, design, stijl en tijdbesparing is er Outfittery. Een persoonlijke stylist die aan de hand van jouw wensen je outfits samenstelt … en bij je aflevert.

Ik heb zo’n man. Eentje die het liefst zo weinig mogelijk shopt. Of, eigenlijk is dat gemeen. Ik moet zeggen: ik heb zo’n man, die tijd te kort komt om rustig te gaan shoppen voor zichzelf. Eigenlijk moet het altijd haast-haast, want met drie kinderen is er altijd wel iets anders, belangrijkers of leukers te doen (voor hen). Daarnaast werkt manlief heel hard en ziet hij een koopavond als een ware kwelling na een werkweek van 50 uur.

outfittery-love4kidz

Is er dan geen oplossing om hem in het nieuw te steken in zijn eigen tijd, op zijn eigen manier en vooral in alle rust? Yep, die oplossing is er zeker. Wij hebben Outfittery ontdekt. Deze persoonlijke style-expert online stelt aan de hand van online vragen (met afbeeldingen) en een persoonlijk gesprek met je personal shopper een aantal outfits voor je samen die passen bij jouw wensen, karakter en draagcomfort. Bovenkleding, onderkleding maar ook accessoires en schoenen. Met Outfittery kan je volledig gestyled voor de dag komen.

outfittery-love4kidz

De website werkt heel gemakkelijk je vult aan de hand van de vragenlijst in welke stijl het beste bij je past en wat je dagelijks draagt of waar je speciaal naar op zoek bent. Een paar dagen later krijg je dan – op afspraak – een telefonisch gesprek met een personal stylist/shopper die de vragenlijst met je doorneemt en doorvraagt op speciale wensen. Zo kun je je eigen bevindingen van bepaalde merken, details zoals steunzolen of lengtematen doorgeven, maar ook aangeven of jouw shopper ‘out of the box’ mag denken en wat je budget is en je maximum prijs per item afzonderlijk. Aan de hand van dit profiel wordt je Outfittery box samengesteld.

Outfittery-love4kidzOutfittery-love4kidzOutfittery-love4kidzOutfittery-love4kidz

In deze box zitten een 3 tal outfits, inclusief bijpassende schoenen, riem of das. Was ik eerst sceptisch over het concept. Het moment dat de doos binnenkwam had ik er alle vertrouwen in. In de doos zat namelijk 3 keer precies mijn man. Alle drie de outfits waren een schot in de roos. Dat hadden we niet verwacht. Met het idee om 1 outfit aan te schaffen moesten we nog heel druk keuzes maken. Dat is namelijk een tweede gemak van Outfittery: de verzending is gratis en je betaald pas achteraf alleen datgene wat je wilt houden. Uiteindelijk hadden we de perfecte outfit waarna we op zoek waren en het scheelde heel veel winkel en pas stress.

Tip
Het ideale vaderdag cadeautje voor die papa die ook wel een nieuwe outfit kan gebruiken, maar geen zin en tijd heeft om de stad in te gaan. Ze verkopen namelijk ook vouchers bij Outfittery waarmee je een (deel van je) box kan betalen.

Outfittery | je eigen style expert | kijk voor meer informatie op Outfittery

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Outfittery | een persoonlijke stylist"

  1. Love4kidz | Super Sunday Giveaway | Outfittery | Love4kidz says:

    […] samenwerking met Outfittery mogen we 1 papa een voucher ter waarde van €250,- aanbieden om gebruik te maken van de Outfittery […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: