Paade Mode | Een winters sprookje

Het Letse Paade Mode kiest niet alleen voor een collectie van hoge kwaliteit dat met de hand wordt vervaardigd, ook  haar naam is met zorg gekozen. Paade is de naam van een kindje vlak voor de doop. Een belangrijk moment vol liefde, geluk en beschermende rituelen voor gezondheid en voorspoed. Paade Mode vindt dat een kind het beste onderdeel van de wereld is waar je met zorg mee omgaat.

De wintercollectie van Paade Mode is – net als hun andere collecties – een verhaal dat zich vertaalt in kleding. Welk verhaal schuilt gaat achter deze wintercollectie, dat vertellen ze nog niet. Maar als we de foto’s bekijken, kunnen we niet anders dan denken dat het iets te maken heeft met boselfjes, roodkapje en Hans en Grietje: een sprookjeswinter dus!

Paade Mode, kinderkleding, wintercollectie 2013

Voor de meiden zien we veel breisels in diepgroen, bruin en Bordeaux tinten afgewisseld met helder grijs en crème. De ontwerpen zijn met de handgemaakt en alles behalve ingewikkeld. De jurkjes zijn recht en vrij van prints en opdrukken. Hierdoor ontstaat een rustige collectie die geweldig met elkaar te mix and matchen is.

Paade Mode, kinderkleding, wintercollectie 2013

De boys zijn echte heertjes in de collectie van Paade Mode. Ook hier zie je veel breisels, afgewisseld met prachtige colbertjes en pantalons in fluweel en corduroy. Kleuren als grijs, mokka, groen en Bordeaux zijn de kleuren van deze winter.

Paade Mode geeft je kledingkast de basic items die er voor zorgen dat je nooit meer hoeft te denken: wat trek ik aan vandaag.

Paade Mode | 0 tot 8 jaar | verkrijgbaar bij Spruit Kinderkleding

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: