Paper Town | recyclebaar speelgoed

Goed zijn voor het milieu kan niet vroeg genoeg beginnen. Recyclen is dan ook iets dat met de paplepel ingegoten zou moeten worden. Dat kan met de kartonnen huisjes en auto’s van Paper Town.Paper Town is een initiatief van de Poolse Robert Czajka. Hij ontwierp de huisjes en auto’s van volledig gerecycled en recyclebaar karton. De Poolse stadsarchitectuur stond model voor zijn grappig gekleurde huisjes, auto’s en autobussen.

Papertown speelhuisjes

Elk ontwerp is gestanst in karton en gemakkelijk uit te drukken en in elkaar te vouwen. Ideaal voor kleine kinderhandjes, want er komt geen lijm of schaar aan te pas. Het karton zorgt er tevens voor dat elk ontwerp tegen een stootje kan. Uren speelplezier gegarandeerd!

Bouw je eigen Poolse stad en spaar alle ontwerpen. Je hebt naast huizen en auto’s ook warenhuizen, tankstations, speeltuinen en autobussen. En volledig milieuvriendelijk.

Papertown speelhuisjesPapertown speelhuisjes

Paper Town is verkrijgbaar in 3 verschillende sets van 4 elementen. Een set kost €11,95. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op Seedling NL

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Paper Town | recyclebaar speelgoed"

  1. recycle dozen tot speelgoed says:

    […] bouw je eigen Poolse stad via love4kids […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: