Pathé Kids Lentebios | Uittip voor de Meivakantie

Speciaal voor de meivakantie organiseert Pathé Bioscopen door het hele land de Pathé Kids Lentebios. Van 22 april tot en met 7 mei draaien er dan heerlijke kinderfilms voor het hele gezin. Rondom deze films staan diverse activiteiten gepland zoals kleurwedstrijden en een speurtocht. Hieronder vind je een overzicht van de films.

Pathé Kids Lentebios

Ook tijdens de meivakantie weet Pathé haar bezoekers te vermaken. Zelfs de allerkleinsten zijn welkom tijdens de Pathé Kids Lentebios. Door diverse leuke extraatjes te bieden, wordt een uitje naar de bioscoop een echte ervaring. De bioscopen zijn tijdens de Lentebios extra vrolijk aangekleed en de hele dag door zijn er verschillende activiteiten. Daarnaast worden er leuke Kids Combo’s verkocht voor een lekkere versnapering tijdens de film. Heb je een Pathé Kinderticket dan kun je zelfs tot en met elf jaar vanaf 5 euro naar de film van jouw keuze.

De Smurfen en het Verloren Dorp

Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vrienden Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat ze op zoek om het dorp eerder te vinden dan de gemene tovenaar Gargamel. Een spannend en vrolijk animatie-avontuur met de stemmen van onder anderen Pip Pellens, Johnny de Mol, Bartho Braat, Kasper van Kooten en Roy Donders.

pathe lentebios meivakantie smurfen

The Boss Baby

Een originele komedie voor jong en oud van DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar over een wel heel bijzondere baby, die een pak draagt en spreekt met de stem en humor van Guido Weijers. Het is een hilarisch verhaal, verteld door de fantasierijke, maar onbetrouwbare zevenjarige Tim, over het effect dat een nieuwe baby heeft op een gezin.

pathe lentebios meivakantie smurfen

Hotel de Grote L

Een speelfilm naar het populaire en bekroonde jeugdboek van Sjoerd Kuyper. Als vader in het ziekenhuis belandt, moet de twaalfjarige Kos samen met zijn drie zussen het familiehotel runnen. Het hotel zit echter diep in de schulden. Om die af te betalen moet de stoere Kos, die droomt van een voetbalcarrière en van de mooie Isabel, als jongen meedoen aan de Miss Beach verkiezing.

pathe lentebios meivakantie smurfen

Bibi & Tina 3: Jongens tegen de Meiden

Een super spannend avontuur van Bibi en Tina. De paardenmeiden gaan met een paar studenten op zomerkamp. Al snel ontstaan er irritaties en nemen de meiden het tegen de jongens op in allerlei wedstrijdjes. Als Bibi daarbij haar toverkrachten wil gebruiken, blijken die niet te werken. En dan breekt er ook nog een bosbrand uit, waarbij ze haar magische krachten toch echt nodig heeft.

pathe lentebios meivakantie smurfen

Cloudboy

De twaalfjarige stadsjongen Niilas woont bij zijn vader. Zijn Zweedse moeder Katarina kent hij nauwelijks. In de zomervakantie komt daar verandering in. Hij reist af naar Lapland, waar zijn moeder met haar nieuwe gezin tussen de rendieren woont. Aanvankelijk voelt de verlegen Niilas zich er helemaal niet thuis, maar door zijn nieuwe zus Sunnà en een spannende zoektocht naar een vermist rendier komt hij langzaam los en beleeft hij de avontuurlijkste vakantie van leven.

pathe lentebios meivakantie smurfen

Raafje met de Rode Sok

Brutale ‘Raafje met de rode sok’ veroorzaakt een ramp wanneer hij met zijn zeepkist tegen de voorraadschuur met eten botst. De voorraad rolt in de rivier en de dieren hebben geen geld om nieuw eten te kopen. Raaf kan zijn domme streek nog goedmaken, want bij de zeepkistenrace van de bevers is de hoofdprijs honderd goudstukken. Maar dan moet Raaf de race wel winnen. Een heerlijk spannende film.

pathe lentebios meivakantie smurfen

The Boss Baby en De Smurfen en Het Verloren Dorp draaien in alle Pathé-bioscopen; Bibi & Tina 3, Hotel de Grote L, Cloudboy en Raafje met de rode sok in een beperkt aantal. Meer informatie vind je op de website van Pathé. 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: