Paw Patrol Transporter Vrachtwagen

Sinds de komst van Kids-Tube, heeft onze kleinste er een heleboel nieuwe favoriete vriendjes bij. Naast Pieter Post, Brandweerman Sam en Elsa van Frozen doen nu ook de honden van Paw Patrol hun intrede in huize Chaos. Net op tijd voor Sinterklaas zodat het verlanglijstje voor onze gemijterde vriend weer is verlengd tot een behoorlijke lengte.

Paw Patrol, de animatieserie over een wereld waarin honden leven als mensen. Als politieagent, brandweerman of bouwvakker proberen ze elkaar te helpen en problemen op te lossen. Dat het hondjes zijn, vergeet je op den duur echt, want ze zijn te aandoenlijk om niet leuk te vinden.

PawPatrol-love4kidz-10

Met de komst van een nieuwe animatieserie begint ook de merchandise molen op volle toeren te draaien. Zeker als de serie een succes blijkt te zijn. Hoe groter het succes des te meer speelgoed, gadgets en andere items er verschijnen met de afbeelding van hun favoriete figuren er op. Paw Patrol is dan ook zeker niet de enige die de weg naar de speelgoedwinkel heeft gevonden, maar wel een heel leuke.


PawPatrol-love4kidz-8
PawPatrol-love4kidz-2

Paw Patrol draait dan wel om de hondjes en hun leider Ryder, maar ze zijn naast een vrolijke bende ook voorzien van hoogstaande technische snufjes. Zo heeft Bulldog Ruben een uitklapschep op z’n rug en heeft politiehond Marshall een geweldig politieauto die scheurend door de bochten gaat.

PawPatrol-love4kidz-9 PawPatrol-love4kidz-6

Om hun reddingsacties goed uit te kunnen voeren, hebben het reddingsteam van Paw Patrol een heuse camper tot hun beschikking. Een mega grote vrachtwagen die is omgebouwd tot een technisch onderkomen waar ze hun reddingsactie kunnen plannen en uitvoeren. Daarnaast kunnen er 3 auto’s in opgeborgen worden en hebben 4 honden plek in de cabine van de vrachtwagen.

PawPatrol-love4kidz-7 PawPatrol-love4kidz-4

De auto doet mij nog het meeste denken aan de vrachtwagen waarin de Knight Rider en Kitt rondreden. Zo kan ook bij de auto van Paw Patrol de achterklep zakken en waarna de auto’s er uit kunnen rijden en is de vrachtwagen uitgerust met diverse computerschermen en mogelijkheden om de auto’s na te kijken. Een vrachtwagen dat een geheim mobiel hoofdkwartier is.

PawPatrol-love4kidz-5

Zelf vind ik de robuustheid van het Paw Patrol speelgoed een groot pluspunt. Geschikt voor kleine kinderen omdat alle onderdelen goed vast zitten en degelijk in elkaar zit. Zo kan onze kleine man met een gerust hart zelf aan de slag met de vrachtauto. Dat maakt het spelen voor hem extra leuk en leerzaam.

Let op: bij de Transporter vrachtwagen zit slechts 1 figuurtje (Ryder + quad)

Paw Patrol | Transporter Vrachtwagen | €109,95 | Spinmaster | kunststof | 3-6 jaar | verkrijgbaar via o.a. Bol.com 

Rectificatie: Paw Patrol is te bekijken via Kids-Tube en niet via Netflix.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

3 Responses to "Paw Patrol Transporter Vrachtwagen"

 1. Fleur says:

  Paw Patrol op Netflix?! Wij lopen nog te hannesen met dvd’s.. Goede, uitgebreide review van de vrachtwagen. Die staat bovenaan het verlanglijstje van m’n zoon van 4.
  Fleur onlangs geplaatst…Handleiding: een Pinterest-pin, -bord of -profiel embeddenMy Profile

 2. Saskia says:

  Wij hebben hem ook! Mijn zoontje gaat deze krijgen voor sinterklaas en ik weet zeker dat hij er dolblij mee gaat zijn 🙂 Ik wist trouwens helemaal niet dat pas patroon ook op netflix zit!
  Saskia onlangs geplaatst…Momenten van schaamteMy Profile

 3. Judith says:

  Wat een toffe review! Het klinkt allemaal zo leuk dat ik ‘m misschien wel aanschaf voor kerst. Mooie foto’s ook Marieska!! X, Judith
  Judith onlangs geplaatst…Review | Liv planner voor stijlvolle en ambitieuze vrouwenMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: