Persoonlijke posters maken voor de kinderkamer

Het vinden van stijlvolle, maar vooral ook leuke decoratie voor op de kinderkamer is niet altijd even makkelijk. Wanneer je eenmaal weet wat voor kleur of stijl je aan de muur wilt hangen, ga je op zoek naar een leuk schilderij of een poster die helemaal bij jouw keuze van interieur past. Zoek je iets unieks? Dan zijn persoonlijke posters laten drukken een ideale mogelijkheid. Zo bepaal je zelf de stijl, kleur en tekst.

Een persoonlijk tintje

Ben je op zoek naar een poster die origineel en ook nog eens heel persoonlijk is? Kies er dan voor om de kinderen zelf iets te laten tekenen. Ga samen kleuren en verven op een vel papier en scan het in wanneer het kunstwerkje klaar is. Laat de afbeelding afdrukken op een mooie poster en lijst hem in. Zo krijg je niet alleen leuke persoonlijke posters, maar zorg je ook voor een leuke familieactiviteit. Een andere manier om een persoonlijke touch aan de kinderkamer te geven is het laten afdrukken van verschillende foto’s. Mocht je creatief zijn dan kun je er ook voor kiezen om zelf een collage te maken op de computer. Laat deze afdrukken en je hebt een persoonlijke decoratie voor aan de muur!

persoonlijke posters uniek kinderkamer

persoonlijke posters kinderkamer tekening

Favoriete vriendjes

Ieder kind heeft zijn eigen favoriete personages, of ze nu uit een film of een boek komen. Op het internet zijn overal tekeningen en foto’s te vinden van de leukste personages uit allerlei verhalen. Zoek een mooie afbeelding uit en laat deze op een poster afdrukken. Zo hebben de kinderen posters van hun favoriete vriendjes, en kun jij een afbeelding zoeken die past bij het kleurenschema in de kinderkamer. Wanneer je er voor kiest om een afbeelding te laten drukken op een poster is het wel belangrijk om de juiste grootte en kwaliteit te kiezen. Online zijn er diverse partijen die je bij dit proces kunnen helpen. Zij kunnen een nette en kwalitatieve poster drukken die persoonlijk is en je kind helemaal blij van wordt!

persoonlijke posters kinderkamer illustratie

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Persoonlijke posters maken voor de kinderkamer"

  1. Yvonne says:

    Wat een leuke tip! Dit had ik moeten weten toen we de babykamer van de jongste aan het maken waren. Voor 1 hoekje was ik nogal inspiratieloos op de muur… inmiddels is het “opgelost”, maar ik ga dit zeker onthouden voor als ze groter zijn en er een nieuwe kinderkamer moet komen. 🙂

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: