Petit Bateau en K-Way samen voor een regenjas

Petit Bateau kennen we van de blauw-wit gestreepte hemdjes en rompertjes. K-Way om z’n opvouwbare nylon regenjas. Samen vormen ze een hip en uiterst handig design regenjas voor zakformaat in Bretonse streep.

De samenwerking tussen Petit Bateau en K-Way is er een van het verbinden van Franse helden. Petit Bateau is al sinds 1858 een stayer in de Franse modewereld met zijn kledingstukken voor de Franse marine. K-Way sinds 1965 toen hij bedacht dat een nylon jas met capuchon een ideaal kledingstuk voor de moderne tijd zou zijn. Beide ontwerpen ontketenden een ware revolutie en zijn ook al duizenden keren gekopieerd.

146438650_B975773460Z.1_20150610180328_000_G874LHF2D.1-0

Lang laat het niet raden hoe het kledingstuk van deze samenwerking eruit zal zien. Het gaat om een blauw-wit gestreepte nylon jas. Licht in gewicht, waterproof, super sterk en hip. Geen poespas, geen opvallende details of applicaties gewoon zoals past bij beider imago: simpel, praktisch en iconisch.

K-way & Petit Bateau verkrijgbaar via Petit Bateau en K-Way

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: