Photopearls van Goliath | Je foto als kunstwerk van strijkkralen

Photopearls is de ideale mogelijkheid om je mooiste foto’s om te zetten in een prachtig kunstwerk dat je zelf kan maken. Door middel van strijkkralen en je eigen foto’s kan je je mooiste portret omzetten in een kunstwerk van strijkkralen. Wij testten de Photopearls van Goliath met Daniek (11).

photopearls strijkkralen goliath love4kidz

Daniek is graag creatief bezig, een ideale tester voor de Photopearls van Goliath dus! Ze werd dan ook heel erg enthousiast toen ze de kans kreeg om haar eigen foto’s om te toveren tot een strijkkralen kunstwerk.  De doos Photopearls die ze mag uitproberen bevat maar liefst 30 verschillende kleuren strijkkralen, 4 grondplaten en 4 plaksheets. Daarnaast krijg je er een duidelijke handleiding bij. Wel zo gemakkelijk om wegwijs te worden in de juiste kleuren.

Ook graag creatief bezig? Lees dan ook

– diy – je eigen armband stempelen
– diy – strijkapplicatie fashion maken

“Het leuke van photopearls is,
je kan van een foto een heus kunstwerk maken”

Daniek kiest ervoor om een foto te nemen van een zelf gemaakte graffiti. Deze kleurrijke foto gaat ze omtoveren in strijkkralen. Allereerst is het belangrijk om de software op de pc te installeren. Doe dit altijd samen met een ouder of volwassene om fouten te voorkomen. Na installatie kan je de foto uploaden en omtoveren tot een werkblad waarom je de juiste kleuren en plaatsen van de strijkkralen kan zien.

photopearls strijkkralen goliath love4kidz

Onze gekozen foto blijkt te groot. We komen er achter dat wanneer je een standaard foto wil, deze wordt verdeelt over 6 platen. Er zitten echter maar  4 basisplaten en 4 plaksheets in de verpakking. Om de afbeelding passend te maken kan je er voor kiezen om een uitsnede van de foto te maken. Zodat je genoeg hebt aan de 4 basisplaten en 4 plaksheets. Losse basisplaten en sheets zijn wel los te verkrijgen.

Photopearls | strijkkralen weer hip

Omdat we er na de eerste plaat te hebben gedaan erachter kwamen dat we Pearls tekort hadden, besloten we om met de software de kleuren van de foto aan te passen. Een ideale feature in de software. Maar let wel op dat je dit met gezichten minder goed kan doen. Heb je echt kleuren te weinig, dan kan je de Pearls per kleur nabestellen. Voor ongeveer €2,- heb je 1000 Pearls.

photopearls strijkkralen goliath love4kidz

Het leggen van de Pearls is heel eenvoudig. Het werkt het zelfde als de oude strijkkralen. Ook de foto bewerken gaat heel gemakkelijk. Je kan de kleuren eenvoudig volgen via je print. Er zijn ook Photopearls pakketten verkrijgbaar met vaste afbeeldingen (tijger, poes, hond, paard). In dit pakket zitten voldoende kralen om een afbeelding af te maken. In de Photopearls doos die wij hebben geprobeerd heb je je eigen foto’s nodig en moet je goed opletten of je voldoende kralen hebt om een afbeelding af te maken.

photopearls strijkkralen goliath love4kidz

Conclusie van Daniek

“Photopearls zijn leuk om te doen, het is alleen jammer dat als je kralen te kort komt deze moet aanvullen, als je fijn bezig bent en dan moet wachten tot je weer verder kunt. Het is wel super leuk om creatief bezig te zijn met strijkkralen en je eigen foto. Vooral het effect van de foto in kralen is heel leuk om te zien”.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: