Pidipidi | De mooiste eerste schoentjes

Wie heeft niet in een herinneringsdoos de eerste schoentjes bewaard? Die van mij zijn een paar donkerblauw leren slofjes. Super schattig en een leuke herinnering voor later “was ik echt zo klein?”. De slofjes van Pidipidi zijn de ideale slofjes om nu van te genieten en te bewaren voor dat ‘Oohhh’ moment van later.

pidipidi-love4kidz-5

Het is wetenschappelijk bewezen: klein is schattig. Kittens, puppies zelfs biggetjes zijn leuker dan hun volwassen variant. Natuurlijk is dat een reden dat de slofjes van Pidipidi mijn hart hebben veroverd. Maar het is niet de enige reden. De slofjes van Pidipidi zijn schattig omdat ze klein zijn, maar ook omdat ze zijn voorzien van stoere en hippe fringes en zee r zijn in heel veel verschillende opvallende kleurtjes. Zelfs zilver en goud ontbreken niet in de collectie.

pidipidi-love4kidz-1

Dat fringes niet alleen sliertjes langs de bovenkant hoeven te zijn, dat laten ze bij Pidipidi zien door vier verschillende ontwerpjes aan te bieden. Oh en liever geen fringes? Dan kies je toch gewoon voor een vetertje of drukknoopje?

pidipidi-love4kidz-4

Pidipdi zijn verkrijgbaar in maat 16 t/m 25 | handgemaakt van zachte natuurlijke materialen | meer informatie op Pidipidi

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: