Piggyback Rider rugdrager

De Piggyback Rider is nu al een grote hit in Amerika. Deze rugdrager is een unieke oplossing voor die kindjes die te groot zijn voor kinderwagen en buggy, maar te klein voor lange wandelingen. Stap maar lekker op en wandelen maar!

Met de Piggyback Rider™ rugdrager wordt het probleem van lange wandelingen en vermoeide kinderen heel gemakkelijk opgelost. Je kind hoeft alleen maar op te stappen en vastgeklikt te worden en u kunt op pad!

piggybackrider
Zo hebben ze  alle vrijheid om lekker te bewegen, zonder te vallen want ze zitten veilig vast in het geïntegreerde  tuigje dat aan jouw schoudertuig vastzit. Daarnaast staan ze op een brede voetenplank en kunnen dus over je heen kijken waardoor ze een schitterend uitzicht hebben! Ideaal bij optochten, evenementen of citytrips. Maar ook voor die bos- of strandwandeling die altijd nog net iets te lang is voor de kleine beentjes.

De Piggyback Rider™ rugdrager is geschikt voor kinderen van 2,5 jaar tot 7 jaar. Het  is gemaakt van stevig outdoor, lichtgewicht materiaal en verpakt in een klein tasje dat je gemakkelijk meeneemt. Adviesprijs: € 79,95. Kijk voor meer informatie op thepiggybackrider

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: