Pili Carrera | Gekleed als een prinsesje

Gisteren tijdens de inhuldiging van Koning Willem IV en Koningin Maxima hebben we onze ogen uitgekeken: wat een prachtige jurken droeg onze nieuwe koningin. Maar ook de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane waren om door een ringetje te halen, zo mooi! De koningsblauwe jurkjes zijn gemaakt door modehuis Natan, maar de lichtgele? Deze prachtige jurkjes vond Maxima op internet en zijn van het merk Pili Carrera.

Pili Carrera zomercollectie prinsesjes amalia jurkje geel

De gele jurkjes van de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane waren gisteren ‘talk of the town’. Wat zagen de meisjes er met hun bijpassende gele haarbandjes prachtig uit. Echte jurkjes voor prinsesjes. Dat is precies wat het Spaanse modemerk Pili Carrera wil uitstralen: jurkjes voor prinsjes en prinsesjes. De collectie van dit prachtige kindermodemerk staat in het teken van detail, kwaliteit en zorg. Elk item is voorzien van prachtige details die er met de grootste zorg aan zijn toegevoegd. In de collectie van Pili Carrera voel je je zeker een echte prinses. Of je nu kiest voor een stoer broekje met prachtige blouse en bijpassend jasje of dat je kiest voor een sierlijk jurkje met bijpassend haarbandje, in deze collectie zie je er uit om door een ringetje te halen.

Pili Carrera zomercollectie prinsesjes amalia jurkje geel

Pili Carrera | Prijzen vanaf €150,- | oa te bestellen bij Spaanse Kinderkleding

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Pili Carrera | Gekleed als een prinsesje"

  1. Koningsdag | wat droegen de prinsesjes? | Love4kidz says:

    […] jurkje is van het Spaanse merk Pili Carrera. Ditzelfde merk droegen de prinsesjes ook tijdens de inhuldiging van Koning Willem-Alexander. Het jurkje kost €129,90 en is verkrijgbaar online Verkrijgbaar van […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: