PLAYMOBIL & CliniClowns

Lieve Cliniclowns, Bedankt dat jullie het ziekenhuisverblijf van mijn zoon zoveel aangenamer hebben gemaakt. Niet alleen voor hem, maar zeker ook voor ons. Jullie bezoekjes waren een lichtpuntje voor mij als moeder omdat ik zag dat hij het fijn vond dat jullie even aan z’n bedje kwamen staan. Heel herkenbaar met alleen een rode neus.

Al vanaf zijn geboorte is onze oudste zoon gewend om op regelmatige basis in het ziekenhuis te zijn. Zo nu en dan komen we dan ook in aanraking met de CliniClowns. Deze mensen hebben als doel om zieke kinderen op te vrolijken zonder druk en chaotisch te zijn. Met hun herkenbare rode neus zijn ze voor iedereen in het ziekenhuis herkenbaar. Zo komen ze langs bedjes, familiekamers en lopen ze door de gang. Ze maken de ziekenhuisbezoekjes en ingrepen niet minder pijnlijk en vervelend, maar zeker wel iets meer draagbaar.

playmobil-cliniclowns-love4kidz

Om deze geweldige organisatie te steunen heeft PLAYMOBIL een echt CliniClown figuurtje in het leven geroepen. Met de herkenbare rode neus en een grappige outfit en accessoires zie je in een oog opslag dat deze clown de pijn van kindjes even iets minder pijnlijk te maken. Al is het maar voor een seconde. Door dit PLAYMOBIL figuurtje te kopen steun je de CliniClowns. PLAYMOBIL doneert namelijk €1,- van de €3,99 aan de CliniClowns organisatie. Een win-win situatie voor koper en ontvanger.

playmobil-cliniclowns-love4kidz

Met deze samenwerking hoopt CliniClowns nog meer clowns te kunnen inzetten in ziekenhuizen om zo nog meer glimlachjes op gezichten te toveren. En het blijft een feit: hoe meer geld er wordt opgehaald, hoe meer clowns er kunnen worden ingezet, hoe meer kindjes geholpen kunnen worden.

PLAYMOBIL | CliniClowns | €3,49 | €1,- van elk figuurtje gaat naar CliniClowns | verkrijgbaar via Toychamp, Dreamland, Fun, Bart Smit, Intertoys en Top1Toys of via PLAYMOBIL

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: