PLAYMOBIL Speeldagen | 8 t/m 13 augustus

Fan van PLAYMOBIL en nog een gaatje leeg in je agenda? Dan moet je tussen 8 en 13 augustus naar Paleis Het Loo in Apeldoorn. Zes dagen lang is het terrein omgetoverd tot compleet PLAYMOBIL paradijs tijdens de PLAYMOBIL Speeldagen! Samen spelen, ontdekken, beleven en deelnemen. Wat wil je nog meer!

De PLAYMOBIL Speeldagen staan in het teken van zes thema’s: Knights & Princesses, City Action, Country, Pirates, Sports & Action en PLAYMOBIL 1,2,3. Een waar feest voor elk kind en hun ouders. Tijdens deze zes dagen is er voor ieder wat wils en kun je je heerlijk uitleven met het fantasierijke PLAYMOBIL. Naast deze speel en spel activiteiten zijn er natuurlijk nog meer dingen te beleven in PLAYMOBILland. Zo is er een podiumshow, kun je avontuurlijke PLAYMOBIL films bekijken en mag je op ontdekkingstocht door Paleis Het Loo. playmobil speeldagen dagje weg met kids

De Speeldagen nodigt uit tot spelen en het gebruiken van de fantasie. Iets dat ontzettend belangrijk is in de ontwikkeling van het kind. Onderzoek wijst uit dat 1 op de 3 ouders graag wil weten, hoe de fantasie van hun kind te prikkelen. PLAYMOBIL daagt kids uit om een eigen verhaal te verzinnen zonder een kant en klaar beeld te schetsen. Het beleven van eigen avonturen is hierbij ontzettend belangrijk.

PLAYMOBIL Speeldagen | 8 t/m 13 augustus 2013 | Paleis Het Loo | 09.30 – 18.30 uur

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: