PLAYMOBIL | Toveren met de magische feeën

Als je kinderen vraagt wat hun grootste wens is, antwoord 2 op de 3 kids van 6 tot 12 jaar: kunnen toveren. Aan deze wens geeft PLAYMOBIL een beetje gehoor door speelsets met het thema ‘Feeën’ op de markt te brengen.

Met het thema ‘Feeën’ kunnen kids hun fantasie helemaal de vrije loop laten. Immers deze feeën kunnen toveren, praten met dieren en maken magische avonturen mee. Samen met eenhoorns en andere toverdieren bevinden de PLAYMOBIL feeën zich in een magische wereld waar je kind zich helemaal kan verliezen in het verzinnen van prachtige toververhalen. De hoofdset ‘Het magisch feeënland’ wordt door een juwelenfontein verlicht dat steeds andere kleuren aanneemt. Naast deze set zijn er ook enkele kleinere speelsets om het feeënland uit te breiden, waaronder een drijvend feeënschip en een magisch dierenbos.

Playmobil fairies speelset

Naast kunnen toveren hebben kinderen eigenlijk heel simpele wensen. Geen grote geldprijzen, dure vakanties of oneindig veel speelgoed, maar eeuwig durende schoolvakantie, later naar bed en altijd lekker weer staan op plaats 2, 3 en 4. Wat kids willen wegtoveren, mochten ze deze gave bezitten, is ook vrij simpel: op nummer 1 staat de pestkop van de klas, gevolgd door huiswerk en een vervelende broer of zus.
Leuk detail voor ouders: veel kinderen willen op magische wijze ook de groeten van hun bord laten verdwijnen.

PLAYMOBIL Feeën is verkrijgbaar in de speelgoedwinkel en via PLAYMOBIL | kijk voor meer interactieve Feeën spelletjes op PLAYMOBIL Feeën | Prijzen van de Feeën speelsets variëren van €37,99 voor het feeënland tot €8,99 voor een extra PLAYMOBIL karakter |kijk voor meer informatie op PLAYMOBIL 

*onderzoek (2013) is uitgevoerd door Direct Research in opdracht van PLAYMOBIL onder 1.000 Nederlandse kinderen in de leeftijd 6 tot 12 jaar.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: