PLAYMOBIL | Waterpretpark speelset

Het is zomer en vakantie … en wat wil je het liefste doen als je zomervakantie hebt? juist! Op vakantie en zwemmen! Dat vinden ze bij PLAYMOBIL ook een goed idee en daarom hebben ze een heus Summer Fun Waterpretpark thema in het leven geroepen. Dit speelparadijs voor klein en groot neemt je niet alleen mee op vakantie, het zorgt ook nog voor heel veel uurtjes speelplezier. Waar ga jij naar toe?

Hoe heerlijk is het om te spelen met water. Of het nu zonnig weer is of regent dat het giet. Niets is leuker dan kliederen met water. PLAYMOBIL springt hier perfect op in met haar speelset ‘Waterpretpark‘. Met deze speelset heeft je kleintje gegarandeerd urenlang speelplezier. Zowel binnen als buiten. Vul het zwembad met water en neem je poppetjes mee naar een heerlijk dagje zwemparadijs. Wedden dat je de glijbaan met de bootjes super gaaf vindt? Wat te denken van de hoge glijbaan met de bochten?

playmobil-speelset-love4kidz-9

Zodra we het Waterpretpark in elkaar hebben gezet – eenvoudig te volgen via gebruiksaanwijzing – worden beide zoons al hyper. Gelukkig schijnt ook nog de zon, dus het hele park wordt buiten geplaatst en het spetten en spatten kan beginnen. De poppetjes krijgen allereerst een naam, waarna ze zich aan een eigenaar binden. Dit om ruzie te voorkomen. Daarna is het glijden geblazen. De verbazing is groot als het PLAYMOBIL poppetje in een rubberbootje via de glijbaan in 1 keer in het zwembad terechtkomt, zonder om te slaan. Dat moet nog een keer getest worden, en nog een keer, en nog een keer … …

playmobil-speelset-love4kidz-11playmobil-speelset-love4kidz-10

Ondertussen staan moeder en dochter boven aan de glijbaan te wachten totdat hun begeleiders het tijd vinden om ze een zetje naar beneden te geven. Oh wacht, eerst even wachten tot de kikker groen is. Dat vind ik persoonlijk het leukste van PLAYMOBIL, de details. Aan alles is gedacht. Als je niet beter zou weten, dan zou je denken dat je echt in een aquamundo of ander waterparadijs vertoeft. Zelfs aan een reddingsband en een trapje bij het bad is gedacht.

playmobil-speelset-love4kidz-8playmobil-speelset-love4kidz-7playmobil-speelset-love4kidz-6playmobil-speelset-love4kidz-5

Deze speelset is eigenlijk al compleet, maar PLAYMOBIL zou PLAYMOBIL niet zijn als er nog aan allerlei extra accessoires is gedacht. Zo kun je de speelset uitbreiden met een geweldige extra glijbaan of peuterbadje. Natuurlijk zijn er ook een badmeester of meer badgasten. Super leuk, natuurlijk als je op vakantie gaat en ‘andere’ mensen tegen komt.

playmobil-speelset-love4kidz-3
playmobil-speelset-love4kidz-4

Mijn binken besluiten dat ons Waterpretpark in Frankrijk staat en dat het daar altijd lekker weer is. Dus liggen de badgasten zo nu en dan heerlijk op een handdoekje in de zon waarna ze genietend van een ijsje besluiten om daarna weer een duik te nemen bij die grappige rode octopus die voor golven zorgt.

playmobil-speelset-love4kidz-1playmobil-speelset-love4kidz-2

Waterpretpark | PLAYMOBIL | €64,99 | verkrijgbaar via PLAYMOBIL online

 

Nooit meer een blog missen? Volg mij dan via Bloglovin. Een kijkje achter de schermen krijg je via Instagram en snelle finds snuffel je bij Pinterest

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: