PLAYMOBIL Winkelcentrum met verwisselbare outfits

Yesss eindelijk! Vanaf nu kun je je PLAYMOBIL poppetjes voorzien van een andere outfit. Jarenlang heb ik hier naar verlangd, want wat leuk zou dat zijn. Met de lancering van het nieuwe Winkelcentrum is deze wens nu een feit.

Natuurlijk is het verwisselen van de outfits niet het enige waarmee PLAYMOBIL hoopt op heel veel Sinterklaas en Kerst verlanglijstjes te komen. Ook het nieuwe winkelcentrum is een geweldig ontwerp. Deze twee verdiepingen tellend centrum is aan beide zijden mee te spelen. Je vindt er een heel grote hoeveelheid leuke winkeltjes waar kids zich urenlang mee kunnen vermaken. Elke winkel heeft haar eigen speciale ‘dingetjes’ Zo kun je in de diverse fashionstores verschillende outfits passen om zo je poppetje trendy aan te kleden.

Playmobil winkelcentrum verwisselbare outfits

Door het winkelcentrum continu aan te vullen met andere winkels, raak je nooit uitgespeeld met dit geweldige ontwerp. Zo kun je een beautysalon in het winkelcentrum openen. Maar ook een pizzeria, postkantoor en speelgoedwinkel behoren tot de extra opties. Daarnaast heb je natuurlijk keuze heel veel losse PLAYMOBIL figuurtjes of leuke toebehoren als een ‘Styliste met etalage’.

Playmobil winkelcentrum verwisselbare outfits

PLAYMOBIL | winkelcentrum + toebehoren | prijzen varieren van €5,99 voor een figuurtje tot €159,99 voor het compleet ingerichte winkelcentrum 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: