Playmobil zet voet in de modewereld

Bastiaan van Schaik kleedt 5 PLAYMOBIL poppetjes in de laatste modetrends van komende winter. Waarom? Om de fashionshow speelset te introduceren. Nu kan niet alleen een echte stylist, maar ook kids hun mooiste creaties over de catwalk laten lopen.

Inspirerend en super leuk zijn de fashion PLAYMOBIL poppetjes van stylist Bastiaan van Schaik. Helaas, zijn ze niet te koop, maar onderstrepen ze de introductie van een nieuwe speelset: de Fashionshow. Deze serie geeft kids de kans om hun eigen creaties te laten stralen op de catwalk. Met deze speelset kun je je eigen stijlen ontwikkelen net als Bastiaan van Schaik ook dagelijks doet. Wie weet schuilt er wel een stylist in jou!

playmobil-bastiaanvanschaik-love4kidz

Zelf koos Van Schaik voor vijf verschillende stijlen die hij spotte op de catwalks van Parijs en Milaan. Zo zien we de anti-glamour look, de Glam Goth en de Modern Mod terugkomen in zijn modellen. Zelf schrijft hij hierover: “het was super tof om de PLAYMOBIL-figuren te ‘stylen’ in de nieuwste herfst- en wintertrends. Ik hoop dat mensen hierdoor gemotiveerd raken om meer met mode te experimenteren. Want ook hier geldt weer: style has no size.”

PLAYMOBIL De Fashion Show speelset | vanaf € 36,99 – kleinere sets vanaf €10,99 | bij de grotere speelgoedzaken

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: