Pluk het moment | kaartjes voor elk moment

De Milestone kaartjes zijn een begrip aan het worden onder jonge ouders. Elk moment van de jonge spruit wordt vastgelegd met bijbehorend kaartje. Helaas, heb ik veel eerste momentjes met mijn dreumes al gemist. Femke en Miriam van See & Love bedachten hier iets op en komen met de ‘Pluk het moment’ kaartjes. Naast de standaard ‘1 jaar’ en ‘Mijn eerste tandje’, hebben ze ook kaartjes die minder datum gevoelig en  voor het eerste jaar zijn. Gewoon kaartjes die heel leuk zijn voor een trotse ouder om tijdens een fotomomentje te gebruiken.

De Pluk het Moment kaartjes van See & Love springen in het gat waar ik als mama van een dreumes tegenaan loop bij het zien van de Milestone kaartjes. Natuurlijk wil ik ook de mijlpalen van mijn zoon op beeld vastleggen. Maar helaas zijn veel eerste momentjes al voorbij. Even sjoemelen met de datum van opname geeft – hoe leuk de foto met een kaartje ook is – toch een bijsmaak.

cadeau, herinnerings kaartjes, foto moment,

De Pluk het Moment kaartjes passen dan ook beter in het ritme van een chaotische moeder van drie kids. Deze kaartjes zijn namelijk – op een enkeling na – niet gericht op 1 specifiek moment. Het kaartje met ‘Fruithapje’ is zo algemeen, dat het prima past bij een eerste hapje, tweede of derde. Zelfs nu mijn bink 2 jaar is, is de kaart leuk om te gebruiken. Zeker als het om een nieuw soort fruit gaat of er een grappige (lees: smerige) situatie ontstaat. Ook de ‘Op de fiets’ kaart, de ‘Voorlezen’ kaart of de ‘In de stad’ kaart zijn prima meerdere keren te gebruiken of in te zetten wanneer er tijd voor is. Zo worden ze geen ‘mijlpaal’, maar een extra atribuut binnen de foto. Het geeft je kids later een leuke herinnering.

cadeau, herinnerings kaartjes, foto moment,

De vormgeving is opvallend met haar zwart-witte illustraties met 1 opvallende kleur. Zo is elke kaart anders, maar wel prima te lezen. Extra plus-puntje is het gebruik van de herkenbare basisschool letter: helder en goed leesbaar.

Pluk het moment | herinneringskaarten | gemaakt van gerecycleerd of biologisch afbreekbaar papier en dito verpakking en folie; plantaardige inkten en vernis op basis van water | €15,95 | 20 verschillende kaarten | 156x124x20 mm | verkrijgbaar via See & Love

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: