PLUS zoekt supermarktmanagers bij PLUSBRICKS

De komende weken kan ik er niet om heen: ik moet boodschappen doen bij PLUS Supermarkt. Nee, ik mag niet meer kiezen, ik MOET boodschappen doen bij de PLUS. Want thuis heb ik een jongetje die besloten heeft Supermarktmanager te worden en daar heeft hij heel veel PLUSBRICKS voor nodig.

PLUSBRICKS dat is de nieuwe actie van PLUS Supermarkten. Een super handige marketingactie waarbij je bij besteding van €15,- een zakje van deze bricks krijgt. Deze bricks zijn speelgoedbouwstenen die lijken op de bekende LEGO steentjes. Met deze bricks kun je je eigen PLUS Supermarkt bouwen. En een marketingactie zou geen marketingactie zijn als je er niet iets voor terug krijgt: wie de mooiste supermarkt bouwt en dit deelt op de Facebookpagina van de PLUS dingt mee naar de prijs om voor 1 dag een echte supermarktmanager te zijn. Een heuse vacature die tot de verbeelding leidt.

Plus-Supermarkt-Bricks-actie-love4kidz-7

PlusSupermarkt-bricks-actie-love4kidz-6

Plus-Supermarkt-Bricks-actie-love4kidz-8

Een daverende marketingmachine

Dat de PLUSBRICKS een daverend succes is, hoef ik je vast niet te vertellen. In heel Nederland zijn duizenden kinderen bezig met het bouwen van hun eigen supermarkt – al dan niet aangevuld met hun eigen LEGO bouwstenen. De schappen en kasten moeten zo snel mogelijk gevuld met de mooiste producten die je ook in de echte winkel terugvindt.

Maar ja, papa en mama kunnen maar zoveel boodschappen doen in een week. Daar speelt de PLUS heel handig op in door in hun wekelijkse folder luidruchtig te adverteren met producten waarvoor je extra zakjes met bricks krijgt. Laten dat nou net de producten zijn die je niet wekelijks nodig hebt en al helemaal niet in de hoeveelheden waarin ze aangeprezen worden (om de zakjes te bemachtigen).

PlusSupermarkt-bricks-actie-love4kidz-3

PlusSupermarkt-bricks-actie-love4kidz-4

Plus-Supermarkt-Bricks-actie-love4kidz-1

PLUSBRICKS | Doe ik er toch aan mee?

Doe ik er toch aan mee? Ja, tuurlijk. Want hoewel ik de actie echt wel door zie, vind ik de uitwerking op mijn zoon wel erg leuk. Hij is al weken creatief bezig met bouwen van zijn winkel, het inrichten van de schappen en het naspelen van situaties in een echte supermarkt.

Alleen al voor deze creatieve bouwlust van mijn zoon, geef ik hem elke week enthousiast de nieuwe PLUS folder. Hij mag aanstrepen waar hij extra zakjes voor krijgt en ik mag bepalen of we deze producten echt nodig hebben. Zo hebben we ondertussen 32 wc-rollen, 4 bakken Hertog ijs, 4 flessen wasverzachter en 4 flessen icetea. Zo sparen we toch voor genoeg bricks voor een mooie winkel en kan ik mijn weekboodschappen in mijn eigen supermarkt blijven doen.

Plus-Supermarkt-Bricks-actie-love4kidz-3

Plus-Supermarkt-Bricks-actie-love4kidz-4

Sparen voor PLUSBRICKS kan tot en met begin november.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

3 Responses to "PLUS zoekt supermarktmanagers bij PLUSBRICKS"

 1. judith says:

  Hoi. Ook ik doe eraan mee…..we hebben inmiddels drie zakjes met muren die op de één of andere manier niet kloppen….ik vind het enthousiasme van de kinderen ook erg leuk en ga dus ook wekelijks naar de Plus.

 2. fabian van der Gijze says:

  klink als of ik zelf weer jong ben. Ik was altijd zo iemand die voor voetbalplaatjes voor de deuren stond. Mijn moeder heb ik volgens mij nooit gevraagd om iets te kopen en over je 4 ijs bakken probleem. Ik heb altijd wel trek in ijs, dus mocht die weg moeten 🙂
  fabian van der Gijze onlangs geplaatst…Gondelvaart Rijsoord  en feest (heden)My Profile

 3. angelique says:

  Wij zijn ook flink aan het sparen, het lastige is dat wij geen plus in de buurt hebben jammer genoeg
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Mama + Student + BloggerMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: