Poeslieve rugzak by Kidzroom

Echte meisjes worden blij van deze poeslieve rugzak van Kidzroom. Niet alleen door de schattige afbeelding van de poes met grote strik, maar zeker ook door de zoete kleurstelling van roze met turquoise. Zo maakt Lisa (6) in groep 3 van de Basisschool helemaal de blits. 

IMG_2169

Een schooltas die opvalt, stoer is en vooral helemaal bij je past. Soms is het een eindeloze zoektocht voor dat je je perfecte exemplaar tegenkomt. Lisa had geluk … Ze viel de schattige rugzak van Kidzroom met haar neus in de boter. Zo wordt elke dag naar de grote school (groep 3) opeens een stukje leuker. Je broodbak en beker gaan gemakkelijk in deze vrolijk gekleurde rugzak. Handig, er is zelfs voldoende ruimte om je gymkleding mee te nemen of de knutselwerkjes aan het eind van de week.

IMG_2173IMG_2170

Door de opvallende kleuren en de fotoprint weet je zeker dat hij tussen alle schooltassen goed opvalt. De gewatteerde banden zijn stevig en zorgen er voor dat je zonder knellen de rugzak op je rug kan dragen. De verschillende opbergvakken zijn handig voor het opbergen van je etui, pennen en andere kleine spulletjes.

IMG_2172-1

We love to go to school!

Kidzroom | Tall Tales serie | rugzak | €19,95 | verkrijgbaar via Bol.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: