POMPdeLUX | Betaalbare hippe kinderkleding

We willen allemaal onze kindjes hip en leuk kleden. Maar het liefst voor een betaalbare prijs. POMPdeLUX begrijpt dit en komt met een collectie die naast ‘helemaal van nu’ ook een heel mooie prijs heeft.

Waar kies jij voor als het gaat om kinderkleding? Naast dat je kindje zich er prettig in moet voelen, er in kan spelen en bewegen, moeten de kledingstukken ook up to date en het liefst hip en volgens de laatste trends zijn. Maar het allerbelangrijkste is dat kinderkleding ook betaalbaar moet zijn. Immers in no time zijn de wondertjes er weer uitgegroeid en toe aan een nieuwe ‘fase’.

POMPdeLUX houdt met al deze argumenten rekening en komt met een betaalbare über hippe kindercollectie voor zowel jongens als meisjes van 1 tot 10 jaar.

Pompdelux kinderkleding

Alle items van POMPdeLUX zijn voorzien van mooie details en prachtig afgewerkt. Voor elk type meisje of jongen is er wel een stijl te vinden die bij ze past. Zo kun je met de prachtige tule jurkjes en rokjes je meisje omtoveren tot een prinses. Liever een stoere meid? Er zijn een verschillende stoere jeans en jeggings die zorgen voor een edgy touch. Deze denims kun je weer eindeloos mix & matchen met de verschillende shirts, tuniekjes, vesten en blazers.

Door alle kleuren in dezelfde stijl te houden is het onmogelijk een stylingflater te slaan. Alle items passen op een of andere manier weer prima bij elkaar. Hoofdkleuren deze winter zijn: zwart, antraciet, grijs, violet, lila, bruin, perzik en blauw.

Pompdelux kinderkledingPompdelux kinderkleding

Jongens gaan voor petrol, zwart, oker, grijs, blauw, bruin en crème. Ook een ideale keuze om de combinatie mogelijkheden eindeloos te houden. Of je nu voor stoere boys gaat of voor hippe dandy’s. Bij POMPdeLUX begrijpen ze dat jongens bewegingsruimte nodig hebben met een hippe knipoog. Details zijn dan ook met zorg aangebracht en de accenten zorgen voor een trendy touch.

Wij zijn helemaal verliefd op de harembroek en het grijze giletje. Voor veel boys wellicht even wennen, maar eenmaal aan, zit hij zo lekker dat ze hem niet meer uit willen doen.

Let er wel op dat de items van POMPdeLUX vrij lang vallen. Mouwen en pijpen zijn langer dan dat we normaal gewend zijn.

Pompdelux kinderkledingPompdelux kinderkleding

POMPdeLUX is verkrijgbaar van maat 80 t/m 152. Prijzen variëren van €18,95 voor een shirt tot €33,50 voor een tule jurk. Kijk voor meer informatie en de webshop op POMPdeLUX

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: