POMPdeLUX | Scandinavische winters zijn geweldig

Al vanaf het begin zijn we groot fan van de Scandinavische ontwerpen van POMPdeLUX. Dit hippe kledingmerk zorgt via consulenten in heel Europa voor een langzame opmars van de te leuke, hippe, ecologische en vooral betaalbare kinderkleding.

Om de prijzen van de ontwerpen van POMPdeLUX laag te houden, terwijl het vervaardigen van de kleding op ecologische wijze gebeurd, werken ze met consulenten. Je kan POMPdeLUX dus niet in de winkel kopen, je moet er mee in aanraking komen via een homeshopping arrangement. Maar als je eenmaal een ontwerp in je bezit hebt, dan ben je gegarandeerd verliefd.

POMPdeLUX kinderkleding wintercollectie

De wintercollectie is ook deze keer weer helemaal op elkaar afgestemd. Ontwerpen voor baby’s, meisjes als jongens die in elke stijl te combineren is. Of je nu een meisje-meisje bent of een stoere bink, bij POMPdeLUX kun je zeker slagen. Deze winter staat de collectie in het teken van Scandinavische Hippie Chic. Veel wijdvallende ontwerpen, A-lijn jurkjes, jumpsuits, longsleeves en baggy pants in oudroze, ijs-blauw en mosterdgeel gecombineerd met mille-fleur, streepjes en pailletjes.

POMPdeLUX kinderkleding wintercollectie

Voor de meiden zijn we verliefd op de gebreide poncho, de geweldige tutu’s afgezet met satijnband en de baggy sweatpants met gouden details. Jongens zien wij het liefst in een okergele skinny met jeansblouse met zwarter sterren of het lekkere dandy vest met sterren en ellenboogpads. Ook de baggy pants blijven een hit die ook deze winter doorgezet wordt door POMPdeLUX.

POMPdeLUX kinderkleding wintercollectie

POMPdeLUX | maten 80 t/m 152 voor zowel jongens als meisjes | prijzen variëren van €21,95 voor een blouse tot 66,95 voor een winterjas | arrangement informatie

Speciale dank gaat uit naar POMPdeLUX consulente Banny Vieten voor het tonen van de collectie en het maken van de foto’s van haar prachtige dochter Jolie van 3. 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: