Pracht en Praal | Blikvangers in de Kinderkamer!

Wanneer je begint met het restylen van de kinderkamer begint ook de jacht op leuke, praktische kindermeubeltjes.  Welk bed kies je en is er plek voor een bureautje?  Met de meubeltjes van Pracht en Praal slaat u twee vliegen in één klap.

En welk meisje wil er nu geen prinsessenbed met haar eigen bureautje / tekentafeltje / dressoirtje met schattig bijpassend krukje? De  bedden zijn gemaakt van hoogwaardig MDF en geschilderd met kalkverf van Painting the past.  Voor de jongens is voor de basis blauw gekozen en voor de meisjes een prachtige volle zuurstok roze. Wil je de meubeltjes voorzien van leuke decoraties of een andere basiskleur? Ook dit is mogelijk. Alle meubeltjes van Pracht en Praal worden vervaardigd in het atelier Jeannet Amende en zijn dus uniek en met de hand vervaardigd.

Iedere stoere knul  jongen zal graag gaan slapen in zijn eigen kasteelbed met schrijftafeltje en kruk. Je kan kiezen tussen twee lage zijkanten wat heel handig is als je het bed met het hoofdeinde tegen de muur aan plaatst. Wanneer je het bed wel met één kant tegen de muur plaatst is het mogelijk om een hoge en een lage zijkant te nemen. Het bed sluit dan mooi aan tegen de muur en is meteen een bedbank. Je kan heerlijk op bed zitten om je kindje voor te lezen omdat de lage kant zo is gemaakt dat de matras hoger is en je dus geen last hebt van een opstaande rand.  Het bed wordt geleverd met een vurenhouten lattenbodem, zonder matras.

peuterbed-meisje

Ook een geweldige leuke eyecatcher in de kamer is een het veelzijdige kamerscherm wat in de moderne kinderkamer niet mag ontbreken. Het kamerscherm is tevens  een schoolbord en prachtige poppenkast. Voor meisjes is hij uit breiden met een winkelschap om gezellig samen met vriendinnetjes winkeltje te spelen of een kookeiland om heerlijke taartjes en andere lekkernijen te bakken.

Voor jongens is het scherm uitgevoerd als een machtig kasteel. Het kan uitgebreid worden met een werkbank maar ook de winkel of het kookeiland passen erbij.

Een kamerscherm heeft u vanaf € 265,-  en voor een kinderbedje zijn de prijzen beginnend bij € 365,- Voor meer informatie en prijzen kijkt u op www.pracht-en-praal.com

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: