Presence: de slimme beveiligingscamera voor buiten | Winactie

Waarom wij kiezen voor een beveiligingscamera. Ten eerste hebben wij geen voordeur. Tenminste geen zichtbare. De voor- en achterdeur zit in de tuin. Om in de tuin te komen moet je door een poort. Ten tweede, de tuin is omsloten door muren. We zitten dus eigenlijk in een soort privé hofje. Dat heeft voordelen. Zo bellen mensen niet onnodig aan, maar er is ook een nadeel. In onze tuin ben je onzichtbaar. Een beveiligingscamera geeft ons een veilig gevoel. 

In huis hebben we een Canary camera voor veiligheid in huis. Voor buiten kiezen voor een beveiligingscamera die mensen, auto’s en dieren detecteert via een ‘deep learning‘ algoritme. De camera waar we na lang zoeken en uitpluizen op uitkomen, is Presence van Netatmo. Deze camera analyseert realtime of er bijvoorbeeld iemand bij de woning rondhangt, een auto de oprit oprijdt of een huisdier in de tuin aanwezig is. De beveiligingscamera begrijpt wat het ziet en meldt het als er iets wordt gedetecteerd. Ideaal in een druk gezin dat vaak onderweg of op pad is. Gewoon een berichtje met ‘Persoon gezien’ of ‘Dier gezien’ op je telefoon waarschuwt voor beweging in de tuin. Een veilig idee voor een home alone.

presence beveiligingscamera netatmo love4kidz

Betere bewaking buitenshuis

De Presence is een nieuwe stap in beveiligingscamera’s voor consumenten. Immers je hebt geen extra persoon meer nodig die de beelden continu bekijkt. Deze beveiligingscamera doet dat allemaal zelf. Ongebruikelijke situaties registreert hij, waarna onmiddellijk een nauwkeurige notificatie naar de smartphone van de huiseigenaar wordt verzonden. De Presence helpt de gebruiker zich veilig te voelen, maar laat ook weten wanneer de postbode een pakketje wil bezorgen bijvoorbeeld.

presence beveiligingscamera netatmo love4kidz

Notificaties naar je Smartphone

De notificaties en opnames van Presence zijn volledig aanpasbaar. Zo kan je zelf bepalen of er wel of geen notificaties worden verstuurd of opnames worden gemaakt wanneer Presence een persoon, auto of dier detecteert. De camera stuurt alleen een waarschuwing wanneer nodig. Daarnaast beschikt de Presence over de Alert-Zones functie. Met deze functie kan je specifieke zones selecteren in de tuin. De camera verzendt gedetailleerde notificaties wanneer er iets in deze zones gebeurt.

presence beveiligingscamera netatmo love4kidz

Beveiligingscamera met nachtvisie

Ook zit er een Time-Lapse functie op de camera. Deze geeft in één minuut weer wat er de afgelopen 24 uur is gefilmd. Een korte video van samengestelde beelden kunnen zo bekeken worden. Discrete bewaking en opnames zijn ’s nachts mogelijk dankzij de infrarood nachtvisiecamera. Daarnaast beschikt Presence over een geïntegreerde slimme schijnwerper. De slimme schijnwerper kan worden ingesteld om ongewenste bezoekers te detecteren en af te schrikken of om de oprit te verlichten wanneer het donker is. Deze kan ook handmatig via de app worden ingeschakeld.

presence beveiligingscamera netatmo love4kidz

presence beveiligingscamera netatmo love4kidz

Een strak design

Presence is een Full HD-buitencamera die in elke belichtingssituatie beelden vastlegt. Het uitgebreide 100° gezichtsveld en het detectiebereik van 20 meter zorgen voor een goede dekking. De buitencamera is weerbestendig. Omdat het oog ook wat wil heeft Presence heeft een modern en minimalistisch design. De duurzame aluminium behuizing van de camera geeft het apparaat een tijdloze en degelijke uitstraling. 

presence beveiligingscamera netatmo love4kidz

Technische specificaties

 • ‘Deep learning’ algoritme voor detectie van mensen, auto’s en dieren
 • Geïntegreerde slimme schijnwerper
 • 1080p Full HD-video’s
 • Uitgebreid 100° beeldveld
 • Detectie met een bereik van maximaal 20 m
 • 4-megapixel CMOS-sensor
 • Inzoomen in de video om elk detail te zien
 • Geïntegreerde microfoon
 • Infrarood nachtvisie
 • Lokale microSD-kaart meegeleverd met mogelijkheid tot back-up van video’s via Dropbox en persoonlijke FTP-server
 • End-to-end-versleuteling van bankkwaliteit
 • Eenvoudig zelf te installeren: vervang een bestaande buitenlamp
 • Wi-Fi-verbinding
 • Volledig weerbestendig

Slimme, krachtige functies

 • De meldingen en opnames zijn aanpasbaar
 • De geïntegreerde schijnwerper wordt ’s avonds ingeschakeld. De infrarood LED-lampen maken een discrete bewaking mogelijk
 • De camera is compatibel met IFTTT
 • De video-opslag is gratis

Over Netatmo

Netatmo – een revolutionair smarthomebedrijf dat baanbrekende, intuïtieve en mooi vormgegeven connected consumentenelektronica ontwikkelt – kondigt vandaag de Presence aan. Deze beveiligingscamera voor buiten is nu beschikbaar voor een prijs van €299,99.

Winactie

In samenwerking met Netatmo mag Love4Kidz 1 x een Precense beveiligingscamera t.w.v. €299,99 weggeven onder haar lezers.

Wil jij kans maken op deze hightech baanbrekende en mooi vormgegeven camera? Lees dan hieronder wat je moet doen. Meer winacties zien? Die vind je hier.

WAT MOET JE DOEN?

 1. Volg ons op 1 van de volgende Social Media kanalen:
  –  Facebook
  –  Instagram
  –  Bloglovin
  –  Twitter
  –  Pinterest
 2. Deel dit bericht op je eigen Facebookpagina
 3. Plaats een comment onder dit artikel | Waarom moet er bij jou een Presence komen?

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

60 Responses to "Presence: de slimme beveiligingscamera voor buiten | Winactie"

 1. Nina says:

  Ik zou me met een buitencamera op mijn oprit zo veel veiliger voelen. Vorige week was er een buitenlicht aan, dat uit was toen ik vertrok. Zou weleens willen nagaan wie de schakelaar gebruikt!

 2. Anita H. says:

  Er is al eens bij me ingebroken. Dit zorgt toch wel voor een veilig(er) gevoel.

 3. Bodien Mittendorff says:

  Een paar jaar geleden is er bij ons ingebroken en al onze waardevolle spullen kwijt geraakt toen ik hoog zwanger was. Nu de kinderen er eenmaal zijn ben ik heel bang geworden van wat als het nog een keer gebeurt. Ik en mijn partner hebben nog regelmatig dromen er over.Daarom zou ik graag een camera willen hebben om van te voren misschien al te zien wie er rond het huis snuffelt. En ze misschien door het licht af te schrikken en ze op film te hebben.

 4. Yvon says:

  We hebben vorig jaar last gehad van indringers. Sindsdien ben ik onrustig bij ieder geluidje wat ik hoor. Wat een fijn idee dat ik dan even op de camerabeelden kan kijken, zonder dat ik naar beneden hoef.

 5. kempenaers says:

  doe graag mee woon in een wijk wat afgezonderd van het dorp

 6. brants says:

  doe graag mee voor een veiliger gevoel

 7. dientjuh jansen says:

  wauw wat een super winactie van Love4kidz ! Ik doe heel graag mee voor een veiliger gevoel ik zit in een depressie en ik verschiet overal van de kinderen onrustig . Ik hoop dat deze Presence van Netatmo mijn meer veiligheid geeft !!

 8. Diny Gijsberts says:

  ps sta op instagram onder Momzymom !

 9. Diny Gijsberts says:

  Alles geliked behalve bloglogin maar dat doe ik ook nog wel !
  Zou ons veiligheidsgevoel enorm vergroten , nu -zo gauw het donker word -alles afsluiten ! Jammer dat dit tegenwoordig zo moet want ik herinner me het van vroeger thuis dat je de sloten gerust s’nachts open kon laten omdat dit hedendaags probleem van inbraak en vandalisme ,nog niet,op grote schaal voorkwam !!!

 10. Nancy van Heck says:

  Met deze camera voel ik mij nog veiliger in mijn huisje waardoor ik rustig kan slapen.

 11. Nancy Praat says:

  Zou echt een uitkomst zijn om te zien wie er regelmatig auto vernielingen doet, deuk in onze auto geschopt , spiegels er af .
  En een paar weken terug zijn er mensen gesignaleerd die over de schutting aan het gluren waren.
  Hierna niet meer zo een veilig gevoel, ik wist niet dat er al zulke slimme camera’s waren.

 12. m chen says:

  Veilig thuis zijn en controle op veiligheid als je eens niet thuis bent en ook nog een mooi design!

 13. Nelly says:

  dit verhoogt mijn gevoel van veiligheid zeker.

 14. Sieneke van Biessum says:

  Ik doe mee voor mijn lieve zwangere dochter met nog een kindje van bijna twee jaar. Ze zijn vaak alleen want papa moet veel werken en komt ook vaak ’s avonds laat thuis.
  Deze camera..wat een heerlijk veilig idee. Deze oma doet dus mee voor haar dochter en mooie gezin!

 15. Josien Hillebrands says:

  Ik ben vaak alleen met twee kleine kindjes. Mijn man is veel weg voor zijn werk. Heb een heerlijk huisje in een rustige buurt.
  Een camera is zeer welkom,want met twee kleintjes wil ik mij te allen tijde veilig voelen! Duimen dus! ♥

 16. J. Jonker says:

  Vroeger waren er de nieuwsgierige buren die alles in de gaten hielden maar was de privacy ook weg. Met deze hele slimme camera heb je privacy maar wordt er toch een oogje in het zeil gehouden en kan een ongenode gast zich ook betrapt voelen. Lijkt mij perfect!

 17. wilmsen anita says:

  om te weten wie er bij ons altijd bellekentrek doet

 18. Ilse Koppenhol says:

  Wauw doe graag mee, mijn man vind het onzin, maar ik zou me een stuk veiliger voelen.

  Zeker ook als mijn man weer voor een trip weg is en ik en de kids alleen thuis.

 19. diane says:

  Wat een prachtige beveiligingscamera. Wij wonen afgelegen en kunnen deze beveiligingscamera heel goed gebruiken.

 20. linda says:

  hier worden we blij van!!!

 21. Marianne says:

  We wonen in een dorp aan de grens van het buitengebied. Een vrijstaand huis, wel buren, maar niet echt zicht op elkaar. Regelmatig hoor je over inbraken of andere vervelende dingen in de buurt.
  Ik heb ook steeds vaker een onveiliger gevoel. Vooral de avonden, nachten en weekenden dat ik alleen ben. Als er iets gebeurt zijn er geen beuren die het horen of zien.
  Een extra wakend oog zou zeer geruststellend zijn.

 22. Wouter says:

  De afgelopen weken is er al een paar keer een helicopter boven onze wijk aan het zoeken geweest naar inbrekers. We zouden deze goed kunnen gebruiken.

 23. Stephanie says:

  We wonen hier 6 maanden en het is rondom onze woningen nog niet goed beveiligd. Helaas is daardoor onlangs de werklaptop en de ipad van mijn vriend uit de auto gestolen. Op eigen parkeerterrein.. zo rot! Daarom doe ik graag mee :). FB stephanie esther, pinterest droene.

 24. Chantelf says:

  Jaa wat zou ik die graag winnen.
  Wij wonen een beetje afgelegen. Wij hebben al een alarm op het huis..
  Laatst is er in onze auto ingebroken(stond op de oprit). Toen gingen wij nadenken over wat wij wilde.. Een alarm in de auto? Prijzig! Een Camera? Ook prijzig! Gekozen voor het alarm.. Maar zou heel graag deze camera wllen winnen. Vooral omdat er ook een lamp opzit! Dan voel ik mij meteen weer veel veiliger!

 25. Biancaatje says:

  Ziet er strak uit en in deze tijd is een extra beveiliging niet écht gek. Dus hartstikke welkom!!

 26. Bianca vd H. says:

  Super prijs. Een paar extra ogen op de oprit of tuin, zou ge-wel-dig zijn. De lamp aan de garage is al eens kapot/eraf getrokken. Poort is geforceerd en iemand heeft al eens bij de achterdeur gestaan. 🙁 Wij doen heel graag mee!!

 27. leyla says:

  zou ideaal zijn voor bij mijn ouders! Ze doen voor iedereen en alles de deur open! maar met deze big brother ben ik dan toch iets meer gerust….ik volg jullie op FB en Instagram (run.reload.repeat).

 28. Jenna says:

  Heerlijke ruim wonen, rustig en met veel privacy. Klinkt als een fantastisch praatje en dat is het ook! Bijkomend nadeel is dat je vrijstaande huis ook direct een grotere aantrekkingskracht heeft op foute figuren. Inmiddels hadden we een camera’tje’ opgehangen maar de kwaliteit valt enorm tegen. Je ziet er weinig van terug, dus wat een misser. Dit is een geweldig design dat geen afbreuk doet op je huis, nog mooier is de verlichtingsoptie en de slimme algoritme met infrarood led lampen. Ik ben om, wij willen deze dolgraag ophangen en doen graag een goed woordje bij de buren en de rest van onze kennissenkring.

 29. Anneliese de Waal says:

  Zou ideaal zijn voor om het huis, als we overdag niet thuis zijn geweest, is er wel eens iemand in de tuin geweest.

  Ik doe graag mee !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 30. julia van empel-stamate says:

  voor een veiliger gevoel

 31. Tamara V says:

  Als zelfs de driewielertjes van de kinderen niet meer veilig zijn in de tuin ….
  Het zou me een heel ander gevoel geven met een paar extra “ogen” .Je huis moet een veilig thuis zijn maar dat ben ik kwijt.

 32. Jacques Leliveld says:

  naarmate ik ouder word, voel ik mij steeds minder weerbaar, bovendien gaat de veiligheid in en om woningen er niet op vooruit, nu zelfs al in kleinere dorpen. Bij afwezigheid lijkt het mij een prettig gevoel als er opgelet wordt.. vooral de communicatie met telefoon spreekt mij aan.. zal mij als alleenstaande geruster gevoel bezorgen.. Ben benieuwd

 33. SophiaG says:

  Met 2 kleine kinderen in huis geeft een beveiligingscamera wat meer rust in mijn hoofd. Ik woon niet in een gevaarlijke buurt, maar er gebeuren zo nu en dan wel vervelende dingen zoals inbraken.

 34. cor says:

  Nu is kleine broer die alles in de gaten houd.

 35. amanda vd broek says:

  wij gaan volgende week verhuizen, we hopen dat het daar veilig is,maar dat weet je natuurlijk nooit.
  Ik zou graag een camera willen om alles goed in de gaten te kunnen houden

 36. Gerda Bakker says:

  Een Presence is een aanwist voor de buurt beveiliging. Naast de whatsapp groep is er ook een buurtwatch waarbij je je camera kan aanmelden. Daar zou ik ook aan mee kunnen doen.

 37. Grete Karina says:

  Een heel veilig gevoel voor ons hele gezin lijkt me dat!
  Er wordt hier nogal eens ingebroken in de buurt en ook auto’s worden regelmatig vernield.
  Daardoor slaap ik toch soms minder diep en let ik zeker als ik alleen thuis ben meer op alle geluiden en lampen en zo. Ik ben een beetje een bangerik.

 38. Jan says:

  Nog een veiliger gevoel voor ons en onze kinderen.

 39. Marian B says:

  Er is bij ons eens ingebroken en dat gevoel van onveiligheid ben ik nog steeds niet helemaal kwijt. We zijn inmiddels verhuisd (niet door de inbraak hoor), maar waar we nu wonen is het de laatste tijd ook aardig raak wat inbraken betreft. Deze lamp/camera zal mij vast een veiliger gevoel geven.

 40. Sharon de Ridder says:

  Onze huiskamer is op de eerste verdieping; dit zou me veel nodeloos heen en weer geloop schelen!

 41. sannie stein says:

  Tja, manlief heeft een nieuwe job waarvoor hij regelmatig niet thuis slaapt. Ken je dat lied van de Golden Earring, I can´t sleep without you? Nou… dat geldt dus ook voor mij. Ik hoor elk geluidje. Dit zou voor mij een goede oplossing zijn. Daarbij vind ik hem ook echt mooi, ik dacht dat die dingen altijd groot en lelijk waren… Dus please laat me weer eens lekker slapen (zeker nu de jongste ook fijn doorslaapt!!)

 42. Susan says:

  Na 2 keer een poging tot inbraak en veel onrust in onze wijk zou mij dit een veiliger gevoel geven.

 43. Myrthe says:

  Wat een nuttige actie! Ik doe graag mee :).
  Ik volg je nu op bloglovin en heb dit bericht geloved 🙂 (meermyr).
  De reden dat wij wel een Presence beveiligingscamera kunnen gebruiken, is dat het buitenlampje vaak ’s nachts aangaat. Nu kan ik dan zien of gewoon iemand zijn hond uitlaat of dat er iemand rond hangt… Daarnaast lijkt het me ook wel handig om te kunnen zien of de postbode aanbelt of dat het gewoon reclame is ;).
  Ik kan eigenlijk alleen maar voordelen bedenken :).

 44. melissa says:

  Dit is ideaal. we zijn pas verhuisd en nu wonen we vrijstaand langs een bos. dit zou me toch wel een veiliger gevoel geven eigenlijk! ik volg via fb, instagram, bl en pinterest. liefs melissa

 45. Maria says:

  Met zo’n camera houd je altijd een oogje in het zeil en dat zorgt voor een veiliger gevoel en dat wil ik.

 46. El says:

  Wauw!! Wat zou ik blij zijn met deze slimme beveiligingscamera. Zou me zeker een veiliger gevoel geven. Zeker met de geïntegreerde slimme schijnwerper en de Infrarode nachtvisie. En wat een mooi design. Uiteraard heb ik deze actie gedeeld.

 47. Natalie J says:

  Lijkt me erg handig en het geeft me een veilig gevoel!
  Al weken worden er hier auto’s in de brand gestoken.
  Met deze beveiligings-camera hoop ik dat het afschrikt en mocht er dan toch iets gebeuren staan ze er erg roos kleurig op 😉

 48. Anita H. says:

  Mijn nederige woning ziet er niet echt uit alsof er wat te halen valt. Toch is er al 5x bij me ingebroken.

 49. Anita te Gussinklo says:

  Dit zou me een heel veilig gevoel geven.
  Bovendien ziet deze er erg mooi uit,

 50. elly van dongen says:

  omdat we nogal afgelegen wonen…en de kleinkinderen toch graag in de gaten houden

 51. Fleur says:

  We zijn hard op zoek naar een beveiligingscamera. Er worden bij ons in de straat steeds vaker in auto’s ingebroken. Wij wonen op de hoek van de straat en daardoor met minder zicht vanaf de straat en de buren. Ik zou mij zeker een stuk veiliger voelen met een camera aan de muur
  Fleur onlangs geplaatst…Uitje | Telekids Familie Feest tijdens PinksterweekendMy Profile

 52. Willy Nijssen says:

  Waanzinnig mooie actie, ik loot echt onwijs graag mee! Na een inbraak brengt deze slimme beveiligingscamera misschien weer een beetje rust!

 53. Patricia de crom says:

  Na afleveringen van opsporing verzocht kijken Ben Ik bang in huis met de inbraakgolven hier in de Buurt.hoop dat Ik zo weer rustig durf te slapen ook met de kids in huis

 54. Jessica says:

  Wat een mooi design! Wij zitten op een dijk, waarbij de achtertuin uitkomt op de uiterwaarden. Prachtig wonen, maar wat meer zicht in de tuin zou fijn zijn, en ik denk dat diedan meteen ingezet kan worden voor axtra toezicht als dw kinderen in de tuin aan het speleen zijn;) Meteen een dubbele functie!

 55. elisabeth maria martina says:

  ideaal met 5 buitendeuren

 56. Wendy Timmermans - Mentink says:

  Heel graag! Is wel nodig in deze tijd! Zoveel inbraken!

 57. marian Zw. says:

  Dat zou echt heel fijn zijn. Wij wonen in een wijk in aanbouw en straatverlichting is dus ook nog niet goed geregeld. Verder hebben we nog geen buren, liggen er vaak waardevolle bouwmaterialen in de wijk. Dus misschien een lokkertje voor verkeerd volk? Ik zou heel graag deze camera installeren. Ik twijfel nog over de plaats. Ik denk toch de achterkant. Daar komt namelijk helemaal bijna niemand. Aan de voorkant komen nog mensen door de straat, de post en dergelijke.

 58. Wanda berg says:

  Goedemorgen wat een geweldige kans op zo’n prachtige en handige camera. Zou hem heel graag willen winnen omdat hier in de straat nog weleens wordt ingebroken de laatste tijd en de buren vorige week iemand hebben weggejaagd die over onze schutting wou klimmen. Zou deze camera mij een stuk veiliger gevoel geven. Zou zo dure camera alleen nooit zelf kunnen betalen daarom doe ik graag mee aan deze fantastische actie. Nu maar hopen dat er misschien wel wat geluk onze kant op mag komen. Fijne dag liefs Wanda

 59. Kristel says:

  Oké ik beken ik ben een echte bangerik. Nu ben ik een week alleen met onze dochter want mijn man is op skivakantie. Overdag gaat het maar ’s nachts vind ik het vaak doodeng. Bang dat er dan iets gebeurd of iemand binnen komt. Deze camera kan me hierbij zeker helpen. Wat een mooi design en wat handig dat hy van 24 uur 1 minuut kan maken. Hierdoor zal ik me veel meer veiliger voelen.

 60. Anna says:

  Ik weet zeker dat mijn vriend dit heel fijn zou vinden een camera aan huis..
  facebook: An Na

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: