Press | Romeo Beckham schittert in Burberry campagne

Met de looks van papa David en de drive van mama Victoria kon het niet uitblijven dat de 12-jarige Romeo Beckham snel zijn eerste modellen klus te pakken had. Burberry is de eerste die de kleine hartenbreker in de spotlight zet. Hun nieuwe campagne draait om deze handsome Beckham.

Kerst campagne ‘From London with Love’

De kerst campagne ‘From London with Love’ van Burberry gaat een hit worden. Dat weten we nu al. Niet omdat hun herkenbare outfits verrassend en anders zijn, maar wel omdat ze de hoofdrol hebben gegeven aan Romeo Beckham. De 12-jarige zoon van David en Victoria Beckham. Met de looks van papa en de modeneus van mama moet dit een slimme stap zijn van de jonge hartenbreker.

Eigenhandig werd de knappe Beckham telg gekozen door Creatief directeur Christopher Bailey. Naast dat hij voor een aantal foto’s model stond, mocht Romeo ook komen opdraven voor de promotie film rondom de kerstcampagne ‘From London with Love’.

Romeo Beckham burberry campagne

Romeo Beckham burberry campagne

Bron: DailyMail.co.uk

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: