Proud MaMa | Ik ben een trotse mama

Ik ben een trotse mama van drie kindjes. Ik ben een trotse mama, ik ben trots, ik ben … De hele wereld mag het weten (en ik herinner mezelf er ook graag aan). Daarom draag ik met heel veel liefde dit prachtige armbandje van Proud Mama.

Oké, ik schreeuw het niet van de daken en hoef het ook niet te onderstrepen met vette gedrukte letters, maar een subtiele verwijzing naar mijn belangrijkste titel sinds elf jaar maakt me gewoon heel trots. Het armbandje van Proud Mama herinnert mezelf er aan dat ik niet alleen een trotse mama ben, maar deze titel ook met heel veel trots mag dragen.

ProudMaMa-sieraad-Love4kidz-2

Klein, subtiel met een krachtige boodschap. Het armbandje is van gevlochten nylondraad die je eenvoudig aan kan trekken door aan beide touwtjes te trekken. Een simpele methode, maar hierdoor kan het armbandje prachtig gedragen worden in z’n eentje, maar ook als onderdeel van een ‘armcandy’ geheel. De licht grijze kleur is ideaal om mee te mix and matchen. Het Swarovski steentje glinstert en onderstreept de tekst op het zilveren hangertje. ‘Proud Mama’.

ProudMaMa-sieraad-love4kidz-3ProudMama-sieraad-Love4kidz-4

Proud Mama | Initials armband | €8,95 | verkrijgbaar bij Mama Kado

Nooit meer een blog missen? Volg mij dan via Bloglovin. Een kijkje achter de schermen krijg je via Instagram en snelle finds snuffel je bij Pinterest

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Proud MaMa | Ik ben een trotse mama"

  1. Judith says:

    Mooi armbandje en nog mooiere betekenis! X, Judith
    Judith onlangs geplaatst…VIDEO | shoplog kinderkleding en decoratieMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: